Selin Ciğerci, Futbolcu Sevgilisi Gökhan Çıra'yı Askerden Aldı TSK soruşturma açtı!

Ali Bozkurt
03.04.2022 - 20:08 | Son Güncellenme: 03.04.2022 - 20:15

Magazin ünlüsü Selin Ciğerci, Ankara Mamak'ta bedelli askerlik yapan sevgilisi Gökhan Çıra'yı tezkere aldığı gün kışladan konvoyla aldı TSK soruşturma başlattı! İşte detaylar...

Selin Ciğerci, Futbolcu Sevgilisi Gökhan Çıra'yı Askerden Aldı TSK soruşturma açtı!

AJANSSPOR HABER

İnternet ünlüsü Selin Ciğerci, Ankara Mamak'ta bedelli askerlik yapan sevgilisi Gökhan Çıra'yı kışladan 4 lüks araç ile çıkardı. Diğer askerlerin aileleri tarafından çok tepki çekti. İşte detaylar...

İHA'nın haberine yaptığı açıklamada, “Tezkeresini alan bir askerin Mamak’ta görev yaptığı kışladan araç konvoyuyla çıktığına ilişkin sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine derhal inceleme başlatılmıştır. Her vatan evladının çok değerli ve eşit olduğu Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bu tür bir davranışın kabul edilmesi asla mümkün değildir. Kuralların ve disiplinin bozulmasına asla müsaade edilmeyen TSK da buna aykırı davranışta bulunanlarla ilgili derhal gereği yapılacaktır" dedi.

Gökhan Çıra kimdir?

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 yılında Tokat’ta doğdu. Eski futbolcu olmasıyla beraber futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi. 2019 yılında Selin Ciğerci ile dünya evine girdi.

Selin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 yılında İstanbul’da doğdu. Selin Ciğerci’nin ailesi başlangıçta yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının (Defacto) sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar. İnternet ünlüsü olmak ile beraber pop müzik alanında çalışmaktadır. 2014 yılında cinsiyet değiştirerek pembe kimliğe sahip oldu.  Lüks yaşamıyla dikkat çeken Selin Ciğerci, 30 karatlık pırlanta yüzüğüyle, milyon dolarlık arabaları ve çantalarıyla çok konuşuluyor. Kendine ait "Selin Beauty" adında bir kozmetik ürün markası bulunmakta. Selin Ciğerci,  cinsiyet değiştirmeden önce “Bebek Okan” lakabıyla Wipe Out isimli programın 4. sezonuna katılmıştı.Selin Ciğerci, 10 Eylül 2021 tarihinde Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak ayrıldı. Geçtiğimiz aylarda Gökhan Çıra ile yeniden barışan Selin Ciğerci, şimdilerde çene ameliyatı ile gündemde yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler