TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’un ismi değişti

06.10.2021 - 16:11 | Son Güncellenme: 06.10.2021 - 18:36

TFF 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor, Altaş Yatırım AŞ. ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Yeşil-siyahlıların yeni adı Altaş Denizlispor oldu. İşte detaylar...

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’un ismi değişti

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Altaş Yatırım AŞ. ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

 

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz ile Altaş Yatırım AŞ. Başkanvekili Mehmet Altaş'ın katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Denizlispor'a 7 milyon TL'lik kaynak

Başkan Mehmet Uz, Altaş Yatırım'ın Denizlispor markasına sahip çıktığını, sadece isim hakkı değil, diğer sponsorluklar noktasında da ortak noktada buluştuklarını belirtti.

 

Zor bir süreçten geçtiklerini ve kulübe yardımcı olan herkese teşekkür ettiğini aktaran Uz, "Böyle zor bir dönemde bu anlaşma bizim için çok önemli. Bu anlaşma en az 7 milyon liralık bir çalışmayı hedefliyor. Hemşehrimiz olan Mehmet Altaş ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Mehmet Altaş da iki önemli markanın buluştuğunu belirterek, "Denizlispor bizim için önemli bir marka. 'Bu takım bizim.' diyebiliyorum. İnşallah Denizlispor başkanı ve yönetimi ile beraber daha iyi yerlere geleceğiz. Daha iyi bir takım olmak için çalışacağız. Bu birliktelik inşallah Denizlispor için hayırlı olur." ifadelerini kullandı.

Anlaşma kapsamında takımın isminin "Altaş Denizlispor" olacağı dile getirildi.

Senin için hazırladığımız haberler