TFF 1. Lig'de istifa! Maç sonunda bıraktı...

14.03.2021 - 16:03 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 16:09

TFF 1. Lig haberleri... Tuzlaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, 1-0 kaybettikleri Ümraniyespor maçının ardından görevi bıraktı. Taner Taşkın neden istifa etti? Detaylar...

TFF 1. Lig'de istifa! Maç sonunda bıraktı...

AJANSSPOR-HABER 

TFF 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor 26. hafta maçında sahasında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Maçta Tuzlaspor 1-0 kaybetti. Maçın ardından ise Tuzlaspor'da Taner Taşkın görevi bıraktı. 

Maç sonunda bıraktı

Tuzlaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın görevini bıraktı. Taşkın'ın bu kararı 1-0 biten Ümraniyespor maçı sonrası aldığı ifade edildi. Formda olduğu dönemde Süper Lig'e yükseleceği konuşulan Tuzlaspor, geçen hafta Altay'a 5-0 kaybetmişti. 

Tuzlaspor'un ligdeki durumu...

Üst üste 2. yenilgi alan Tuzlaspor, lige iyi başladıktan sonra inişli çıkışlı bir performans gösterdi. Tuzlaspor, 26 maçta 12 galibiyet 5 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. 34 gol atıp 36 gol yiyen Tuzlaspor 41 puanla 8. sırada yer alıyor. 

Neden istifa etti?

Taner Taşkın, ikinci kez çalıştırmaya başladığı Tuzlaspor’da aynı enerjiyi bulamadığını ifade etti ve istifa kararını şu şekilde açıkladı:

“Bugün oyuncu grubum galibiyeti çok istediler. Ellerinden geleni yaptıklarını söyleyebilirim. Geçen sene buraya geldiğimizde play-offun dışındayken almış olduğumuz galibiyetlerle play-offa giren bir ekibe sahiptik. Güzel günler yaşadık. Sezon başlarken de aynı rüzgarla kendi kendimize hedef belirledik. Bizim almış olduğumuz neticeler bizi zirveye itekledi. İyi iş yapıp 38 puanla bu takımı bırakmıştım. Ardından 4 haftalık bir ayrılık yaşadık. Maalesef futbolda hiçbir zaman dün yok hep aynı başarıyı istiyorlar. Dönmemdeki etken oyuncuların ‘geri gel beraber olalım’ çağrısıydı. Geri dönmem hataydı. Bu şekilde dönüş yaptık. Aynı Tuzlaspor’u bulduğumu söyleyemem. Takımı heyecanlandırma adına çok mesafe harcadık. Oyuncuların üzerinde büyük baskı var. Maç kazanamıyoruz. Harika bir mücadele vardı. Çocuklar çok istekliydiler fakat stresten dolayı girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Hiç pozisyon vermeden talihsiz gol yiyerek mağlup ayrıldık. En kötü berabere bitmesi gereken bir maçtı. Ben kendimde aynı enerjiyi bulmadığım için istifa ediyorum. Kendi adıma ve Tuzlaspor adına hayırlı olmasını diliyorum. Bu ayrılık her iki tarafa da hayırlı olsun.”

Senin için hazırladığımız haberler