Diyarbekirspor kalecisi şike şüphesiyle kadro dışı bırakıldı

Ali Bozkurt
12.04.2022 - 18:46 | Son Güncellenme: 13.04.2022 - 08:32

Tff 2. Lig takımlarından Diyarbekirspor’un kalecisi Atakan Akyol’un, Serik Belediyespor ile oynanan karşılaşmada yediği gollerden sonra şike süphesiyle kadro dışı kaldı.

Diyarbekirspor kalecisi şike şüphesiyle kadro dışı bırakıldı

AJANSSPOR HABER

Tff 2. Lig takımlarından Diyarbekirspor’un kalecisi Atakan Akyol’un, Serik Belediyespor ile oynanan karşılaşmada yediği gollerden sonra şüphe duyan Diyarbekirspor yönetimi, oyuncunun kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Kadro dışı kaldı

TFF 2. Lig'de mücadele eden Diyarbekirspor, 10 Nisan 2022'de Serik Belediyespor’la karşılaştı. İsmail Oğan Stadyumu’nda oynanan mücadelede, Serik Belediyespor’un 45 ve 45+3’de bulduğu gollerle galip ayrıldı. Maçın ardından Diyarbekirspor’dan resmi açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yapılan resmi açıklamada kaleci Atakan Akyol’un kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Hukuki süreç başladı

10 Nisan'da Serik Belediyespor ile oynadıkları maçın analizi yapıldığı belirtilerek, "Ligin 2. yarısında takımımıza katılan kalecimiz Atakan Akyol'un, yediği 2 golün şüpheli olması ve disiplinsiz hareketleri neticesinde kadro dışı bırakılması kararı alınmıştır. Konuyla ilgili gerekli takibimiz, araştırmamız devam etmekle beraber, ilgili makamlarda hukuki süreç başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler