TFF, Depremde Hakem ve Gözlemcilerin Hayatlarını Kaybettiğini Duyurdu

İsa Kethüda
11.02.2023 - 12:29 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 12:35

Türkiye Futbol Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde çeşitli klasmanlarda görev yapan hakem ve gözlemcilerin hayatlarını kaybettiğini açıkladı.

TFF, Depremde Hakem ve Gözlemcilerin Hayatlarını Kaybettiğini Duyurdu

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kahramanmaraş merkezli depremlerde çeşitli klasmanlarda görev yapan hakem ve gözlemcilerin hayatlarını kaybettiğini duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada, "Çeşitli klasmanlarda görev yapan bazı hakemlerimizin ve gözlemcimizin ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatlarını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Kahramanmaraş'ta il hakemi olan Furkan Kürşad Demir'i, Gaziantep'te il gözlemcisi olan Cevdet Karakurt'u, Hatay'da aday hakemlerimiz Cevher Çakmak ve Ceren Çakmak kardeşleri, yine Hatay'da il hakemi olan Hasan Bihan'ı ve bölgesel yardımcı hakem Eyyup Saydam'ı ne yazık ki kaybettik.

İlgini Çekebilir
Transfer olacaktı, depreme yakalandı!
Habere Git

Tüm futbol camiamıza başsağlığı dileriz

Vefat eden hakemlerimize ve gözlemcimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve tüm futbol camiamıza başsağlığı dileriz.

Aziz milletimizin başı sağ olsun

Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler