TFF açıkladı! Tolga Özkalfa istifa etti

İsa Kethüda
28.02.2024 - 10:21 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 15:18

Son dakika haberleri. TFF, VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın görevinden istifa ettiğini ve yerine Cem Satman'ın getirildiğini açıkladı.

TFF açıkladı! Tolga Özkalfa istifa etti

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), VAR'dan sorumlu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın görevinden istifa ettiğini ve yerine Cem Satman'ın getirildiğini duyurdu.

Tolga Özkalfa istifa etti

TFF'den yapılan açıklamada, "VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa etmiştir. Tolga Özkalfa'ya teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Yerine Cem Satman geldi

Görevinden istifa eden Tolga Özkalfa yerine VAR'dan sorumlu MHK Üyeliği görevine Dr. Cem Satman getirilmiştir. Dr. Cem Satman'a yeni görevinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Olay sözlerin ardından RTÜK devreye girdi, ünlü marka sponsorluğunu çekti
Habere Git

VAR'dan Sorumlu MHK Üyesi Dr. Cem Satman kimdir?

1976 yılında Ankara'da doğan Cem Satman Ankara Demirspor altyapısında futbol oynamıştır. Ankara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Lisans, yine Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde Eğitim Psikolojisi alanında Yüksek Lisans ve Doktora, İngiltere'de de dil eğitimi, öğrenimi görmüştür. 

14 yıldır Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Dr. Cem Satman, Süper Lig ve FIFA Yardımcı Hakemliği görevleri yapmıştır. Futbol hakemliği, eğitim ve eğitim psikolojisi alanlarında çevirilerini ve yazarlığını yaptığı eserleri ve bilimsel makaleleri olan Dr. Cem Satman, TFF bünyesinde de görev yapan UEFA Fitness Direktörü Werner Helsen'in fitness ekibinde de yer almaktadır. Satman evli ve bir çocuk babasıdır.

İlgini Çekebilir
İngiliz devi derbide Beşiktaşlı yıldızı izleyecek!
Habere Git

Ertuğrul Doğan, Tolga Özkalfa hesap verecek demişti

Bilindiği üzere Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, istifa eden VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa için 5 Şubat 2024 tarihinde, "Tolga Özkalfa ve ekibine çok dikkat edilmesi gerekiyor. Trabzonspor'la ilgili senaryo yazmaya çalışanlar, haddini bilecek. Bunların hesabı sorulacak" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler