TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan "Helalleşeceğiz" çıkışı

Arif Can Yıldız
15.07.2024 - 20:27 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 20:43

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık Seçimleri'nde aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve gelmesi halinde gerçekleştirmek istediği hedeflerinden bahsetti.

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan "Helalleşeceğiz" çıkışı

AJANSSPOR HABER

18 Temmuz Perşembe günü düzenlecek olan TFF Başkanlık Seçimleri'nde Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı ile birlikte yarışacak eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündeme dair Sports Digitale'e açıklamalarda bulundu.

"Adaletsizliğe son vermek için geliyoruz"

Kendisine karşı artarak giden bir destek olduğundan bahseden İbrahim Hacıosmanoğlu: "Bize karşı artarak büyüyen bir destek var. Türk futbolundaki adaletsizliğe ve haksızlığa son vermek için geliyoruz. Başta hakemler ve kurullardaki basiretsiz kişilerin getirdiği kaostan bütün futbol kulüpleri zarar görmüştür.

Helalleşeceğiz

Özellikle Süper Lig'deki sorunların çözülebilmesi için sadece 4 büyük kulüp değil tüm başkanlarla biraraya gelerek, varolan kırgınlıkları, küskünlükleri bitirmek önceliğimiz. Amacımız barış ve kardeşliği geri getirmek. Futbolun, gençlerimize örnek olacak bir oyun olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Tüm başkanlara eşit mesafede durarak birlikte çözüm üreteceğiz ve kırgın olan camialarla helalleşeceğiz. 

İlgini Çekebilir
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ali Koç hakkında söylediklerim..."
Habere Git

Yabancı kontenjanı hakkında

Yabancı sayısıyla ilgili de kulüplerimizin talebi doğrultusunda, ortak akılla, işin teknik boyutunu da düşünerek en doğru kararı vereceğiz. Kulüplerin yabancı kontenjanıyla ilgili sıkıntılarını gözardı ederek, "Ben yaptım, oldu" zihniyetiyle ilerlemek Türk futboluna asla katkı sağlamaz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler