TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi en iyi 11'i açıkladı

10.07.2022 - 14:19 | Son Güncellenme: 10.07.2022 - 14:25

Türkiye Futbol Federasyonu'nun çiçeği burnunda başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'de oynanamış futbolculardan oluşan en iyi 11'i açıkladı. İşte detaylar...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi en iyi 11'i açıkladı

Haziran ayında yapılan ve tek aday olarak girdiği olağanüstü genel kurulda TFF'nin 44. başkanı seçilen Mehmet Büyükekşi, gelmiş geçmiş en iyi 11'ini açıkladı.

Mehmet Büyükekşiye göre gelmiş geçmiş en iyi 11

Büyükekşi'nin Hürriyet'e verdiği röportajta açıkladığı Süper Lig'de forma giyen oyunculardan oluşan en iyi 11'i şöyle: 

 

Şenol Güneş, Recep Çetin, Diego Lugano, Bülent Korkmaz, İbrahim Üzülmez, Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Oğuz Çetin,  İbrahima Yattara, Sergen Yalçın, Gheorghe Hagi.

Messi mi, Ronaldo mu?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, futbolseverlerin cevabında ikiye bülündüğü "Linoel Messi mi, Cristiano Ronaldo mu?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Ronaldo... Çünkü Ronaldo, sadece sahada iyi futbol oynayarak değil gençler için toplumda rol model olması açısından da son derece önemli bir vasfa sahip. Burada özellikle Filistin konusuna vermiş olduğu önem ve açıklamaları da benim için son derece değerli. Bizim Türk futbolcularımızın da sadece futbollarıyla değil, futbol dışındaki davranışları, hayata bakış açıları ve verdiği mesajlarla Türk gençlerine örnek olması gereklidir."

İlgini Çekebilir
TFF'den 5 yıldız açıklaması: "Ne gerekiyorsa onu yaparız"
Habere Git

Yardım haberleri teyit edilmedi

Öte yandan Ronaldo'nun Filistin'e 1.5 milyon dolar yardım yaptığı ve Ramazan ayı boyunca kumanya gönderdiği haberleri bugüne kadar teyit edilmedi.

Senin için hazırladığımız haberler