TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Lale Cander açıklaması: Talihsiz şeyler yaptı

15.10.2024 - 20:43 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 20:54

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yeni açıklamalarında TFF Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander'in istifası hakkında konuştu.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Lale Cander açıklaması: Talihsiz şeyler yaptı

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ekol TV'de yayınlanan "Az Önce Konuştum" programında açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu açıklamalarında TFF Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander'in istifasından da bahsetti.

"Yönetim kurulunda rahatsızlık çıktı"

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarında Lale Cander'in istifası için "Bu yönetim kurulu arkadaşımızın farklı farklı işleri var. Yönetim kurulunda rahatsızlık çıktı. Federasyonda olmayan şeyleri olmuş gibi dışarı servis ederek talihsiz bir şeyler yaptı. Biz de arkadaşlarımıza söyledik. İstifa edip gitsin diye." dedi.

Lale Cander, TFF'den istifa etti

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander yeni açıklamalarında görevinden istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu: "Gördüğüm lüzum üzerine ve işlerimin yoğunluğundan TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden, ayrıca sponsorluk ve pazarlamadan sorumluluk görevimden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyesi olarak yetkinliklerim çerçevesinde yönetimimize destek olmaya devam edeceğimi bildiririm."

İlgini Çekebilir
İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan sert açıklama! "Suç duyurusunda bulunacağız"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler