TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Okan Buruk açıklaması: O zaman görürsünüz işte

15.10.2024 - 23:13 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 23:25

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yeni açıklamalarında Süper Lig ekibi Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk hakkında konuştu.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Okan Buruk açıklaması: O zaman görürsünüz işte

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Ekol TV'de yayınlanan "Az Önce Konuştum" programında açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu açıklamalarında Okan Buruk'un 'Bu penaltıyı verirsen bir daha maç yönetemezsin' sözleriyle ilgili konuştu.

"Duyduğunu işleme koymayan bizle yürümeyecek"

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu açıklamalarında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında şöyle konuştu: "Sadece hakemlere değil temsilcisine, gözlemcisine verdiğimiz talimat, 'rengine bakmadan ne oluyorsa yazacaksınız'. Bir maçta oldu. Hakem arkadaş söylenen lafı yazmadı. VAR geldikten sonra gözlemci, temsilci ve hakemin raporlarında yoksa ceza veremiyorsunuz. Okan Hocadan bahsediyorum. Talimatlar VAR'dan sonra o şekilde yapıldı. Şimdi talimat değiştiriliyor. O talimatı verdik, hakem arkadaşlar yazacaklar. Duyduğunu işleme koymayan bizle yürümeyecek. Talimatı da değiştiriyoruz. Yazılmamış olsa dahi görüntülerden ceza verilecek."

"Kimse kimseden korkmayacak"

İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarında Serdar Topraktepe'nin cezası hakkında ise "Serdar Topraktepe'nin cezası yazıldığı için verilmiştir herhalde. Burada adaletsizlik olmaz mı. Onu yazmayan hakem arkadaşlara da gereğini yapacağız. Kimse kimseden korkmayacak." dedi.

"O zaman görürsünüz işte"

Açıklamalarının devamında teknik direktör Okan Buruk'un sözleri hakkında sözlerine devam eden Hacıosmanoğlu şunları söyledi: "Okan Buruk'un kullandığı kelime... 'Burada maç yönetemez'... Öyle düşünmeyeceksiniz işte. Ona en büyük ceza bakalım o hakem ne zaman Galatasaray maçına gelecek. O zaman görürsünüz işte. Bizim hakem arkadaşlar hatalarını elbette düzeltecek. Size söylenen söz, hakaret size değil bize yapılıyor. O güvenceyi de veriyoruz hakem arkadaşlara."

Senin için hazırladığımız haberler