Rıdvan Dilmen, TFF Başkanı mı olacak?

Orhan Gülek
04.04.2022 - 18:24 | Son Güncellenme: 04.04.2022 - 18:27

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifasıyla Türk futbolu karıştı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalar, bu istifanın ardından gündeme bomba gibi düştü.

Rıdvan Dilmen, TFF Başkanı mı olacak?

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu'nda istifa depremi yaşandı. Üst düzey yöneticilerin ardından Başkan Nihat Özdemir de görevi bıraktı. Nihat Özdemir Kulüpler Birliği ile yaptığı görüşmede istifa ettiğini açıkladı.

Rıdvan Dilmen, aday mı olacak?

Rıdvan Dilmen'in bu istifadan bir hafta önce sosyal medyada yaptığı açıklamalar gündeme taşındı. Dilmen'in sözleri, "Aday olacak" iddialarını kuvvetlendirdi.

İşte Dilmen'in yaptığı açıklama:

 

"Türk futbolunun bana ihtiyacı var"

 

"Türkiye Futbol Federasyonu'yla ilgili yapılanmayla ilgili bir teklif almadım. Almış olsaydım Türk futbolu böyle bir durumda olmazdı. Aynı şey kulübüm Fenerbahçe için de geçerli. Tekrardan altını çiziyorum, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğunu görüyorum net bir şekilde. Nerelere kadar gidildiğini görüyorum.

"Biz görevden asla kaçmayız"

"Ama biz görevden asla kaçmayız. Sağlık nedenlerinden dolayı sıkıntılar olabilir ama. Ben yapılanma konusunda Türk futboluna 4-5 yıl içinde Allah ömür verirse, çok daha ileri götüreceğime inanıyorum, doğru insan kaynaklarıyla."

Senin için hazırladığımız haberler