TFF Başkanı kim olacak? Rıdvan Dilmen'den flaş açıklama...

03.03.2019 - 19:30 | Son Güncellenme: 03.03.2019 - 22:30

TFF Başkanı kim olacak? Rıdvan Dilmen'den flaş açıklama...

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programda Erzurumspor - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Feghouli'nin şutunda top bir anda yön değiştirdi.. Buz birikintisine çarpmış olabilir.

"Galatasaray'ın stoperleri öyle hata yapıyor ki..."

2. yarı Galatasaray yüklendikçe yüklenecek. Galatasaray'ın stoperleri öyle bir hata yapıyor ki ligi etkiliyor. Terim belki 2. yarı üçlüye dönebilir. Risk alır mı göreceğiz.

"Erzurumspor'da skoru koruyarak maçı bitiremez"

Erzurumspor'da skoru koruyarak maçı bitiremez. Elinde önemli hücum oyuncuları var. Onları kontratakta kullanabilir. 

"İki takıma da beraberlik yaramadı"

Bugün Erzurum takımına 1 puan yaramıyor. Bugünkü puan duruma baktığımızda hem Erzurum hem de Galatasaraylı oyuncularına yere yığılmaları üzüntü.

"Selçuk bugün Galatasaray'ın en iyi oyuncusuydu"

Selçuk bugün Galatasaray'ın en iyi oyuncusuydu. Topu al ver işini en iyi yapan oyuncu oydu. Hoca da bu yüzden onu oynattı.

"Oyun bir anda Erzurum'un lehine döndü. "

2.yarı tamamen Erzurum bekleyen, gol yemek için bekleyen bir Erzurum vardı. Gol geliyorum derken geldi. Sonra Galatasaray durdu. Hoca çift santrfora döndü. Oyun bir anda Erzurum'un lehine döndü. Sağdan geliyorlar, soldan geliyorlar...

"Mitroglou'nu çıkardı Emre'yi aldı"

Hoca ne yaptı? Bu kez kazanmak hem de kaybetmemek için Mitroglou'nu çıkardı Emre'yi aldı. Bu sahaların zeminlerin ötesinde 2360 rakım da oyuna giren oyuncu nefes alamaz.

"Galatasaray teknik direktörü kazanmak için her şeyi yaptı"

Galatasaray teknik direktörü kazanmak için her şeyi yaptı. Erzurumspor'u da kötü oynarken hiç görmedim. Erzurumspor oynadığı futbolun karşılığını 5-6 puan kaybetti. Maç Erzurum'a Galatasaray'a göre daha yakındı. Maç sonlarına göre daha diri kaldılar.

"Emre hazır değil, Diagne hiç hazır değil"

Buna da şükür dedirten bir zemin vardı. Oyuncuların hafif denecek kadar kaydığını gördük. Erzurum bu yıl kurtaratabilirse önümüzdeki yıl bu performansını değerlendirebilir. İçerde dışarda oyunda oynamaya çalışıyorlar. Emre hazır değil, Diagne hiç hazır değil. Futbol güzel bir oyun ama zor bir oyundur.

"Kırılma maçı bu maç değildi..."

Bence kırılma maçı bu maç değildi. Önümüzdeki hafta Fenerbahçe, Başakşehir ile oynarken Galatasaray son 8 haftaya bir 5 veya 6 puan geride girerse Antalya'yı yenip tekrar bu işin içinde olur. Başakşehir haftaya kayıpsız geçerse "Şamp" kelimesini cebimize koyarız.

"Başakşehir şampiyonluğu hak ediyor mu? Ediyor"

Fenerbahçe, Başakşehir'e ihtiyacı olarak gidiyor. Şampiyonluk yarışında hak ediyor mu Başakşehir? Hak ediyor. Trabzon maçında 1 seyircileri vardı tribünde. İçerde 3 bin ortalaması ile oynuyor. Demek ki orada seyirci sayısı artmayacak. Belli bir grup var orada Baykuşlar falan. Başarı da olsa artmıyor.

"En kolay kazanan takım Başakşehir."

En kolay kazanan takım Başakşehir. Hiçbir şey anlamıyorsun skor bir anda skor 2-0 oluyor.  Üç büyüklerden birinin formasını giysinler hat-trick yaparlar. Lige ambargo koyarlar.

"Ozan Kabak'ın da 2 gol atması gurur verici."

Marcao, Benfica maçında da aynı hatayı yapmıştı. Bireysel hata futbolda olur. Ozan Kabak'ın da 2 gol atması gurur verici. Ozan'ın yolu açık olsun. Marcao, Galatasaray'a faydalı olur. Ama çok kritik maçlar da hata yapmıştı.

"Vasatın üstüne çıkamadı Galatasaraylı oyuncular."

Feghouli yetenekli oyuncu ama hiçbir zaman Avrupa'nın 5 büyük liginde gözlenir ama alınmayabilir. Şu an için Galatasaray'da yeterli olur. Ama şu an çok iyiydi diyemiyorum. Vasatın üstüne çıkamadı Galatasaraylı oyuncular.

"Diagne 8 kişiyi çalımlayıp gol atacak değil."

Diagne 8 kişiyi çalımlayıp gol atacak değil. Bu tip maçlarda oyuna giren oyuncuların çok etkili olacağını düşünmüyorum.

"Belhanda'nın golü fayda getirmedi."

Belhanda'nın golü fayda getirmedi. Belki puan getirdi ama oyun anlamında getirmedi. Selçuk'un çıkması Galatasaray'a yaramadı

"Fernando bu yıl Galatasaray'a çok faydalı olmadı"

Fernando bu yıl Galatasaray'a çok faydalı olmadı. Bugün oynamadığı için eksiklik diyemem.

TFF Başkanı kim olacak?

Hiçbir duyumum ve merakım da yok TFF başkanlığı ile ilgili. Temel problem 18 takım bir akşam yemeğinde buluşsa alt liglerde 3-4 kişi alsalar TFF başkanını düşürebilme şeyine sahipler diye biliyorum.

"Hüsnü bey devam edecek gibi görünüyor."

Hüsnü beyle sanki devam edilecek gibi. Bu camiayı iyi tanıyan birisi olarak Yıldırım bey başkan vekilini aday yaptığına göre devam edilir diye düşünüyorum.,

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler