TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Yapacağımızı söylemiştik"

Arif Can Yıldız
03.07.2024 - 02:06 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 02:07

EURO 2024'ün son 16 turunda Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi mücadeleyi değerlendirdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Yapacağımızı söylemiştik"

AJANSSPOR HABER

A Milli Takım, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşılaştı. Milli Takım maçı Merih Demiral'ın golleriyle 2-1 kazanırken çeyrek finalde Hollanda’nın rakibi oldu. Maç sonu TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi değerledirmelerde bulundu.

“Sevindireceğiz demiştik”

Mehmet Büyükekşi: “Çok heyecanlıyız. Ülkemizi sevindireceğiz demiştik. Çok şükür bugünleri de gördük. Amaç bundan sonra adım adım ileri gitmek. Futbolcularımızı teknik ekibimizi tebrik ediyorum. On binlerce Türk gönülden desteklediler. Bugünler ülkemiz için çok önemli. 

Milli Takım her şeyin üstünde

Milli Takım her şeyin üstünde. Şimdi dördüncü şehre gideceğiz, Berlin'e. Berlin'de çok güzel anılarımız oldu. Almanya'yı orada yendik. Seyirci sayısında ev sahibi Almanya'yı geçtik, 1'inci olduk. Bugünler çok önemli. Hep birlikte tadını çıkaralım. İnşallah aynı şekilde yolumuza devam ederiz. 2008 yılında bir tarih yazıldı. İnşallah bizim de yeni bir hikayeye ihtiyacımız var. Devamını getirmek için takım kenetlenmiş durumda" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler