Gazeteci Adem Metan’dan flaş değerlendirme: “Spor Bakanı doğru bilgilendirmiyor; Büyükekşi istenmiyor”

Özgür Koç
12.07.2024 - 11:19 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 11:30

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz'da gerçekleştirilecek başkanlık seçimi öncesi gazeteci Adem Metan'dan flaş bir değerlendirme geldi. İşte detaylar...

Gazeteci Adem Metan’dan flaş değerlendirme: “Spor Bakanı doğru bilgilendirmiyor; Büyükekşi istenmiyor”

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu çoğunluğun sağlanması halinde 18 Temmuz Perşembe günü saat 11.00'de Ankara JW Marriott Oteli'ned gerçekleştirilecek.

TFF başkanlık seçimine bir haftadan kısa bir süre kala ünlü radyocu ve gazeteci Adem Metan'dan çarpıcı bir değerlendirme geldi. Metan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

TFF Seçimleri;

Bir gerçek var, Sn. Büyükekşi toplum tarafından istenmiyor ve yeniden başkan olması durumunda her olumsuz olayda, sonucundan bağımsız ülke gündemi bu seçim dönemini hatırlayacak ve biz demiştik diyecek. Haklı olarak.

Benim şahsi görüşüm; TFF, seçimleri ertelenmeli, yeni adaylar devreye girmeli ve seçimler sonrasında yapılmalı. Spor Bakanlığı’nın Sn. Erdoğan’ı doğru bilgilendirdiğini düşünmüyorum. Büyük bir fırtına var ve herkes sessiz seçim gününü bekliyor. Büyük bir yanlış var, ya görülmüyor ya görülmek istenmiyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler