Fenerbahçe Başkanı Ali Koç evinde Volkan Can ile görüştü

26.05.2022 - 13:41 | Son Güncellenme: 26.05.2022 - 14:20

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği'nin ve Kırklarelispor'un Başkanı Volkan Can ile evinde bir araya geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç evinde Volkan Can ile görüştü

16-17 Haziran tarihlerinde yapılacak olan TFF Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu öncesi ilginç bir buluşma yaşandı.

Volkan Can, Ali Koç'a konuk oldu

2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği'nin ve Kırklarelispor'un Başkanı Volkan Can, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un evinde bir araya geldi.  Volkan Can sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sabah kahvaltısında evinde konuk olduğum sevgili Başkanımız Ali Koç ile Kırklareli’miz ve futbola dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

Servet Yardımcı'ya desteği açıklamıştı

 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Volkan Can geçtiğimiz günlerde 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile birlikte yaptığı açıklamada TFF başkanlığı için başkan adayı olması halinde Servet Yardımcı'yı destekleyeceklerini duyurmuştu.

İlgini Çekebilir
TFF Başkanlığı için ilk aday çıktı, resmen başvuruyor
Habere Git

Ali Koç: "Tarihin en kötü federasyonuna üyeydi"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında, kulüp olarak TFF Başkanlık seçiminde etkin rol oynayacaklarını belirtirken, adaylığı gündeme gelen Servet Yardımcı'yla ilgili olarak, "Servet Bey adaylığını açıklamadı ama tarihin en kötü federasyonuna üyeydi.'' ifadesini kullanmıştı.

TFF başkanlık seçimi için kritik rol

2. ve 3. Lig kulüplerinin toplamda 94 delegesi bulunurken, Volkan Can'ın başkanlığı yaptığı 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği, TFF Başkanlık seçiminde önemli rol oynayabilecek pozisyonda yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler