Samsunspor - Denizlispor Maçının Hakemi Hüseyin Göçek Oldu

İsa Kethüda
19.02.2022 - 14:36 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 15:23

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında yarın oynanacak Samsunspor - Denizlispor maçının hakemi Onur Özütoprak'ın yerine Hüseyin Göçek oldu. İşte nedeni...

Samsunspor - Denizlispor Maçının Hakemi Hüseyin Göçek Oldu

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında Samsunspor, yarın saat 13.30'da başlayacak mücadelede Denizlispor'u ağırlayacak. Bu karşılaşmanın hakemi daha önce Onur Özütoprak olarak duyurulmuştu. Ancak TFF, söz konusu maçta değişikliğe gitti.


Yeni görevlendirmeye göre müsabakada Hüseyin Göçek düdük çalacak.

TFF açıklamıştı! 1 pozitif vaka...

Bilindiği üzere, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu, dün bir hakemin koronavirüs (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti: "Bir Süper Lig Yardımcı Hakemimizin ve bir A Klasmanı Hakemimizin 18.02.2022 Cuma günü yapılan rutin Covid-19 PCR testleri sonucu pozitif çıkmıştır. Hakemlerimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavilerine başlanmıştır. 

İzolasyon süreçleri başlayan hakemlerimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız"

Senin için hazırladığımız haberler