Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Tarihi Açıklandı

Orhan Gülek
25.05.2023 - 17:08 | Son Güncellenme: 25.05.2023 - 17:34

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'de 37. haftasındaki Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 4 Haziran Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. İşte detaylar

Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Tarihi Açıklandı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 37. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Galatasaray ligdeki son maçında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. TFF oynanacak önemli derbi mücadelesinin tarihini açıkladı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 4 Haziran Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma Bein Sports üzerinden canlı yayınlanacak.

Şampiyonluk NEF Stadyumu'nda belli olabilir

TFF'nin açıkladığı programa göre ligde oynanacak diğer maçlar 3 Haziran Cumartesi gerçekleşecek.

Bu hafta oynanacak sonuçlara göre belki de şampiyonluğu tayin edecek olan Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması ise 4 Haziran Pazar, NEF Stadyumu'nda oynanacak.

İşte Süper Lig'de 37. haftanın fikstürü

3 Haziran Cumartesi
Konyaspor Fatih Karagümrük
Kayserispor Ankaragücü
Ümraniyespor Giresunspor
Adana Demirspor Medipol Başakşehir
Trabzonspor Alanyaspor
Kasımpaşa Beşiktaş
İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Mergim Berisha müjdesi!
Habere Git
4 Haziran Pazar
Galatasaray Fenerbahçe

İşte Galatasaray ile Fenerbahçe'nin şampiyonluk senaryoları

  • Galatasaray: 5 puanlık bir avantaja sahip olan sarı kırmızılılar 30 Mayıs’ta Ankaragücü’nü yenerse 23. şampiyonluğu ilan edecek. 

 

  • Fenerbahçe: Sarı lacivertli takımın şampiyonluk umudunu sürdürmesi lider Galatasaray’ın Ankaragücü deplasmanında puan kaybetmesine bağlı.

Avantaj cimbomda

Galatasaray, Ankaragücü ile berabere kalırsa, önce Antalyaspor’u mağlup etmek zorunda olan Fenerbahçe’nin sonra Nef Stadı’ndaki derbiyi en az 4 farkla kazanması gerekecek.

Eğer Galatasaray, Ankaragücü’ne mağlup olursa, Fenerbahçe önce Antalyaspor’u, sonra ezeli rakibini devirirse şampiyon olacak.

Senin için hazırladığımız haberler