TFF, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki skandalla ilgili kararını verdi

27.09.2023 - 19:36 | Son Güncellenme: 27.09.2023 - 20:00

TFF, İstanbulspor-Galatasaray maçının oynandığı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun bakımını yapan şirketin sözleşmesini feshetti.

TFF, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki skandalla ilgili kararını verdi

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki skandalın faturasını ilgili firmaya kesti. 

Zeminin belli bölümlerindeki çim olmadığı ve o bölümlerin yeşile boyandığı göze çarparken; TFF'den açıklama geldi. 

Türk futbolunun patronu saha zemininden sorumlu şirketin sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig'de 26 Eylül 2023 tarihinde İstanbulspor A.Ş. ile Galatasaray A.Ş. arasında oynanan 3. hafta erteleme müsabakası esnasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saha bakım konularında eksiklikler ve yetersizlikler gözlenmiştir. Bu olumsuzluklar nedeniyle ilgili firma ile yürütülen saha bakım sözleşmesinin 28 Eylül 2023 tarihi itibariyle feshine karar verilmiştir" denildi. 

Olimpiyat Stadyumu'nda ne olmuştu?

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan İstanbulspor - Galatasaray karşılaşmasının ilerleyen dakikalarında yere düşen futbolcuların elleri, yüzleri, saçları ve formalarının yeşil renge boyandığı görüldü.

Özellikle düz beyaz renkte forma, şort ve tozluk giyen Galatasaraylı oyuncuları daha çok etkileyen görüntünün gıda boyasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu, 15 Haziran’da UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler