TFF Gaziantep FK'nın Erteleme Başvurusunu Reddetti

11.03.2022 - 20:57 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 21:15

Gaziantep FK'nın yoğun kar yağışı sebebiyle Giresunspor maçının ertelenmesi için yaptığı başvuru, TFF tarafından kabul edilmedi. Maçın oyananacağı kaydedildi.

TFF Gaziantep FK'nın Erteleme Başvurusunu Reddetti

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Gaizantep FK, GZT Giresunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi yoğun kar yağışını gerekçe gösteren Gaziantep temsilcisi, TFF'den maçın ertelenmesi talebinde bulunmuştu. Ali Budak'ın haberine göre TFF, konuyla ilgili verdiği kararı kulübe bildirdi.

Erteleme kabul edilmedi

Gaziantep FK'nın, kötü hava şartları nedeniyle Giresun'a gidemeyeceklerini belirterek, talep ettiği erteleme, TFF tarafından kabul edilmedi. Federasyon, maçın planlandığı şekilde oynanacağını kaydetti.

Giresun kabul etmişti

Gaziantep FK'nın, Karadeniz bölgesindeki kötü hava koşullarından dolayı Giresun'a geliş ve dönüşünün zor olacağını düşünen GZT Giresunspor cephesi, Kırmızı-Siyahlılar'ın TFF'ye yaptığı başvuruyu kabul etmişti. Karadeniz temsilcisi, maçın ertelenmesini isteyen taraftaydı.

Pazar günü havaya tekrar bakılacak

Pazar günü özel uçakla Giresun'a gitme planı yapan ve o gün yine hava şartlarını göz önünde bulunduracak olan Gaziantep FK'nın, eğer Giresun'da hava durumu ve havalaanı pistinin seyehate uygun olmaması durumunda konuyu tekrar TFF'ye taşıyacağı ve yeniden erteleme talebi yapacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan TFF'ye Beşiktaş derbisi için erteleme talebi
Habere Git

Giresun kar altında

Hava muhalefetinin yanında GZT Giresunspor'un stadyumunda da kar problemi yaşanıyor. Kar yağışından dolayı beyaza bürünen zeminde çizgiler gözle görünmüyor. Maç saatine kadar Hava durumunda herhangi bir değişiklik olmaması takdirde futbola elverişli birçok unsur kaybolmuş olacak.

GZT Giresunspor - Gaziantep FK maçı ne zaman?

GZT Giresunspor ile Gaziantep FK'nın karşı karşıya geleceği Spor Toto Süper Lig 29. hafta müsabakası 14 Mart Pazartesi günü, saat 20.00'da oynanacak. Giresun'daki karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek.

Senin için hazırladığımız haberler