Ali Düşmez: Kulüplerimizin ceza almasını istemiyoruz

09.03.2018 - 16:29 | Son Güncellenme: 09.03.2018 - 16:29

TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez, Galatasaray'ın UEFA ile yaptığı toplantı ve genel olarak kulüplerimiz yapısı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'e konuşan Düşmez şunları ifade etti.

'Üzerimize düşeni yapmalıyız'

"TFF olarak ve sayın başkanımız her zaman kulüplerimizin yanındayız. Elimizden geleni yapıyoruz ama bazı kurallar var. UEFA ve FIFA'nın istediği seviyeye gelmemiz lazım bunu kulüplerimize tavsiye ediyoruz. Biz kulüplerimizin ceza almasını istemiyoruz ileriye gitmemizi yavaşlatan bir durum. Yıllardır bu işin içinde olan birisiyim. Bize karşı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bize düşeni yapmak zorundayız, biz işimizi iyi yapmalıyız"

'Haklılık payınız olunca Servet Bey bir güç olur'

"Stadyumlar, tesisler, sağlık ve idari kriterler bunların bu kapsamlara hepsi giriyor. FFP uymak zorunda tüm takımlarımız ve yarın daha çok uyması gerekiyor. Bizim birinci başkan vekilimiz ve Şenes Bey'in ardından UEFA'da bir temsilcimiz Servet Bey ve bizim için bir güç. Haklılık payınız olunca daha büyük bir imkandır. Siyah olana beyaz diyemez.

'Cezaları bizde sonradan öğreniyoruz'

"Mesela son olarak ceza konuları çok konuşuluyor. TFF icra kurulu üyesiyim biz dahi cezaları sonra öğreniyoruz. Bu işleri deştiremezler, elindeki imkanlara göre yapabilirler. Kaynaklarımızı dikkatli kullanacağız"

Senin için hazırladığımız haberler