TFF, Ahmet Çalık'ın Vefatı Nedeniyle Konyaspor Maçını Erteledi

Akın Ungan
12.01.2022 - 15:12 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 16:35

Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık'ın, trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle, Medipol Başakşehir-Konyaspor maçı, TFF tarafından ertelendi. İşte detaylar...

TFF, Ahmet Çalık'ın Vefatı Nedeniyle Konyaspor Maçını Erteledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), aldığı son dakika kararını resmi internet sitesinden duyurdu. TFF, bir maçın ertelendiğini açıkladı.

TFF, Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık'ın, geçirdiği trafik kazası sonucu, 27 yaşında hayatını kaybetmesi nedeniyle, Cumartesi günü oynanması planlanan Medipo Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor maçının ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

TFF açıkladı

Yapılan açıklamada "İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle, Spor Toto Süper Lig'de 15.01.2022 Cumartesi günü oynanması planlanan Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor maçı ileri bir tarihe ertelenmiştir."

İlgini Çekebilir
Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti
Habere Git

Müsabakanın oynanacağı tarih Federasyonumuz tarafından ayrıca ilan edilecektir. Bu vesileyle bir kez daha merhum Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; İttifak Holding Konyaspor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Ahmet Çalık anısına Adana Demirspor maçı biletleri 6 TL

Öte yandan İttifak Holding Konyaspor, Ahmet Çalık anısına Adana Demirspor maçının tüm biletlerinin 6 TL'den satışa çıkacağını açıkladı.

 

Konyaspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

"Ahmet Çalık anısına, Adana Demirspor maçının tüm biletleri 6 TL'den satışa çıkacaktır."
 

Senin için hazırladığımız haberler