"TFF nasıl bir devrim yapmış ki..."

09.06.2017 - 14:12 | Son Güncellenme: 09.06.2017 - 14:12

AJANSSPOR -  Spor yazarı ve yorumcusu Cem Dizdar, Türkiye Futbol Federasyonu ve Arda Turan konusunda dikkat çeken eleştirilerde bulundu. Trt Spor’da değerlendirmeler yapan Dizdar’ın tespitleri şu şekilde :

“Bilal Meşe mi Arda Turan’a saldırdı?”

Kim Türk futbolunu karıştırıyor? Ne yapılıyor? Arda Turan’a Bilal Meşe mi saldırdı? Öyle mi anlayalım? Anlayamıyorum. Mantık okudum diyorum ama algılayamıyorum. Arda o işe karışmasa, kim kimi niye karıştıracaktı? Arda Turan bunu yaptı.

“Bir tane futbolcu tüm ülkeyi karıştırdı”

Bir değerimizi kaybetmeyelim diyorlar. Nedir değerimiz? Futbolcu işte. Gol atıyor seviniyoruz, atamıyor üzülüyoruz. Değerimiz ne yani? Üzülelim yahu. Bir tek Arda Turan var ve onu konuşuyoruz diye üzüleceğimize, bir tane Arda Turan var diye seviniyoruz. Ellemeyelim, gözbebeğimiz… Bir tane var. Yahu bir ülkeden 1 tane futbolcu çıkar mı? Bir futbolcu bütün ülkeyi kattı, karıştırdı yahu.

“TFF nasıl devrim yapmış ki iki cümleyle karışıyor?”

Ülkenin onca sıkıntısı var. Uluslararası sıkıntısı var, ekonomik sıkıntıları var , zeytin ağacı var… Bir futbolcu geldi, anahtarı taktı ve birbirimize girdik. Niye? Çünkü bir tane bu ölçekte. İkinci bir futbolcumuz yok. Bu mantıkta her şeyi ben karıştırıyorum. Bu nasıl bir yapı ki iki cümleyle sistem karışıyor. Bu TFF nasıl devrim yapmış ki birisi iki cümle edince sistem karışıyor?

Senin için hazırladığımız haberler