TFF, Samsunspor'a bildirdi! Gelecek sezon...

03.07.2020 - 17:38 | Son Güncellenme: 03.07.2020 - 17:42

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Aztopal yaptığı açıklamada, Samsunspor'un önümüzdeki sezon TFF 1. Lig'de mücadele edeceğini söyledi.

Aztopal Radyospor'da yaptığı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) salı günü yaptığı toplantıda liglerin oynanmayacağı kararı bildirildi. Bize de ayrıca bildirilen konu ligde 1. olanların direkt çıkacağı. Küme düşme ve play-off konusu sonra değerlendirilecek. Benim aldığım bilgi salı günü bu kararların verileceği. Bize verilen bilgiye göre TFF 1. Lig'e yükseldik. Hak edilerek kazanılmış bir şampiyonluk yaşadığımıza inanıyorum" dedi.

"Hedefimiz Süper Lig"

Hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurgulayan Aztopal, "Önümüzdeki sene ile ilgili çalışmalar başladı. Ertuğrul hocamızla birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Biz TFF 1. Lig'e yükseldik ve ait olduğumuz yer olan Süper Lig'e çıkmak için bütün çalışmaları yapıyoruz. Hedefimiz bir sonraki sene de Süper Lig'e yükselmek" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler