TFF seçimine günler kala flaş gelişme! Başkan adayı, Servet Yardımcı lehine yarıştan çekildi

Özgür Koç
10.07.2024 - 10:40 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 10:43

Trükiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz'da yapılacak olan seçimli genel kurulu önce flaş bir gelişme yaşandı. Başkan adaylarından Tolga Gani Zengin, Servet Yardımcı lehine adaylıktan çekildiğini duyurdu. İşte detaylar...

TFF seçimine günler kala flaş gelişme! Başkan adayı, Servet Yardımcı lehine yarıştan çekildi

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Olağan Genel Kurul toplantısı 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli olarak yapılacak.

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı resmi olarak adaylık başvurusu yaparken mevcut başkan Mehmet Büyükekşi’nin de aday olmak için gereken 65 imzayı topladığı ve yeniden adaylığa hazırlandığı öğrenildi.

Tolga Gani Zengin, Servet Yardımcı lehine adaylıktan çekildi

Seçim öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Başkan adaylarından Tolga Gani Zengin, yaptığı açıklamayla Servet Yardımcı lehine adaylıktan çekildiğini ifade etti.

"Mehmet Büyükekşi ya da uzantılarının bir kez daha Türk futbolunun başına geçmemesi için..."

Tolga Gani Zengin, sosyal medya hesabı X’ten yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adaylarından Sayın Servet Yardımcı görüşme gerçekleştirdiklerini ifade ederek şunları kaydetti:

“Gelinen noktada mevcut Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi ya da uzantılarının bir kez daha Türk futbolunun başına geçmemesi için, kendisine karşı olan oyları bölmemek adına, yönetim kurulu üyesi adayı arkadaşlarımla birlikte adaylığımızdan Servet Yardımcı lehine çekilme kararı aldık.”

 

Senin için hazırladığımız haberler