TFF, Tolunay Kafkas ile yollarını ayırıyor mu? İşte son gelişmeler!

22.06.2019 - 20:02 | Son Güncellenme: 22.06.2019 - 23:02

TFF, Tolunay Kafkas ile yollarını ayırıyor mu? İşte son gelişmeler!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu olarak görev yapan Tolunay Kafkas ile ilgili ayrılık iddiaları dillendirildi. Yeni TFF yönetiminin Kafkas'tan memnun olmadığı ve yolların ayrılmasının yüksek olduğu öne sürüldü. Ajansspor, konuyu mercek altına aldı...

Tolunay Kafkas, ayrılık iddialarını yalanladı

Öncelikle Tolunay Kafkas'a ulaşan Ajansspor, herhangi bir ayrılığın gündemde olup olmadığını sordu. Kafkas, kulislerde konuşulan bu iddianın asılsız olduğunu ve görevinin başında olduğunun altını çizdi.

Tolunay Kafkas: "Görevimizin başındayız"

Kafkas, "İddialar elbette olabilir. Ama biz görevimizin başındayız. Hiçbir şekilde bana yöneticilerden bir bildirim olmadı. Planlı, programlı bir şekilde Türk futboluna hizmet etmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Tolunay Kafkas konusundaki iddia asılsız...

Öte yandan ulaştığımız Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri de iddianın asılsız olduğunu ve şu anda Tolunay Kafkas ile ilgili alınan bir kararın olmadığını ifade etti.

"Şu anda önceliğimiz bu konu değil, görevinin başında"

TFF yetkilisi, "Bu konu şu anda kitabı son sayfalardan okumaya başlamak gibi bir şey. Şu anda önceliğimiz böyle bir konu değil. Tolunay Kafkas görevinin başındadır" açıklamasını yaptı. 

Yayıncı kuruluş ile ne zaman görüşme yapılacak?

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ile yayıncı kuruluş arasında yapılacak görüşmenin sonuçlanmasını bekliyor. TFF yetkilileri, "Kimse net bir şey demiş değil. En kısa zamanda bu konu masaya yatırılacaktır. Emin olun Türk futbolu adına en hayırlı karar alınacaktır" diye konuştu. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler