TFF Üçü Bölge Müdürü, Toplam 25 Kişiyi İşten Çıkarttı

Cüneyt Muharremoğlu
05.10.2022 - 08:22 | Son Güncellenme: 05.10.2022 - 22:06

TFF, aralarında önemli bölge müdürleri de bulunan yaklaşık 25 çalışanla yollarını ayırdı. Rüştü Reçber ile Oğuz Çetin için karar 12 Ekim'de verilecek..

TFF Üçü Bölge Müdürü, Toplam 25 Kişiyi İşten Çıkarttı

AJANSSPOR-ÖZEL HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin başlattığı ve ilk kez Ajansspor'un duyurduğu operasyon devam ediyor. Büyükekşi'nin görevlendirdiği denetim şirketinin TFF insan kaynaklarında yaptığı çalışma sonucunda onlarca kişinin görevine son verilmesine karar verildi. Ve ilk işe çıkartmalar da resmen başladı.

İlk olarak 25 kişiye yol verildi

2017 yılından beri TFF'de başkan danışmanlığı yapan Hilmi Gökçınar'ın ayrılmasıyla başlayan süreç TFF Tesisler ve Yatırım Müdür Yardımcsı İbrahim Domaç ile devam etti. Ajansspor'un elde ettiği bilgilere alt kademe personelden yukarıya doğru, ilk etapta yaklaşık 25 kişinin iş akdi sonlandırıldı.

İlgini Çekebilir
Cüneyt Çakır’ın TFF’den aldığı para ortaya çıktı
Habere Git

Önemli bölge müdürleriyle yollar ayrıldı

TFF yönetiminin yollarını ayırdı isimlerde arasında yıllardır bölge müdürlükleri yapan önemli kişiler de bulunuyor. TFF Bölgeler Koordinatörü Hasan Gençoğlu, İzmir Bölge Müdürü Hamdi Kutval ve Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan bu isimlerden üçü. TFF Kulüp Lisans Kurulu Uzmanı Emren Karakullukçu ile de yollar ayrıldı.

500 çalışanın 100'ü gidebilir!

500'e yakın personelin çalıştığı TFF'de toplamda 100'e yakın kişiyle yolların ayrılacağı öne sürülüyor. TFF Başkanı Büyükekşi, yönetime geldikten sonra fiilen iş yapmadığı halde birçok personelin bankamatik memuru olduğunu, 80'ine merdiven dayamış hatta geçmiş bazı isimlerin halen çalıştığını görünce dışarıdan bir denetim şirketine görev vererek tüm insan kaynaklarını incelemeden geçirdi.

İlgini Çekebilir
TFF'de operasyon düğmesine basıldı! Çetin ve Reçber iddiası
Habere Git

Çetin ve Reçber kararı 12 Ekim'de

Öte yandan yine ilk olarak Ajansspor'un duyurduğu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile yardımcısı Rüştü Reçber ile yolların ayrıldığı iddiası da 12 Ekim'de yapılacak yönetim kurulu toplantısında resmiyet kazanacağı öğrenildi. Söz konusu toplantıda sportif departmanlarda başka isimlerle de yolların ayrılması kararı çıkabileceği de gelen bilgiler arasında. 

Senin için hazırladığımız haberler