Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Stefan Kuntz açıklaması

18.09.2023 - 17:17 | Son Güncellenme: 18.09.2023 - 18:22

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un durumuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada basında çıkan haberler yalanlandı; ancak Büyükekşi ile Kuntz arasında görüşme olacağı ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Stefan Kuntz açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile başkan Mehmet Büyükekşi'nin Çarşamba günü biraraya geleceğini açıkladı. 

TFF'nin açıklamasının ilk bölümünde Kuntz ile ilgili basında çıkan haberler için "Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

İkinci bölümde ise Kuntz'un sözleşmesinin sürdüğü ancak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapacağı ifade edildi. 

Açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir" denildi. 

Salim Manav'ın haberine göre; TFF; Stefan Kuntz'un yerine gelecek isim için çalışmalara başladı.

TFF ilk olarak daha önce Adana Demirspor'u çalıştıran Vincenzo Montella ile masaya oturdu. Montella'nın yıllık maliyetinin 3.5 milyon Euro olması TFF'yi düşündürüyor. İtalyan taktisyen en büyük aday; ancak maliyetinın yüksek olması nedeniyle TFF, geri adım atabilir.

Senin için hazırladığımız haberler