TFF'de hareketli saatler! Yeni MHK Başkanı...

28.06.2019 - 16:23 | Son Güncellenme: 28.06.2019 - 19:23

TFF'de hareketli saatler! Yeni MHK Başkanı...

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Nihat Özdemir döneminin başlamasının ardından Merkez Hakem Kurulu’nda Sabri Çelik ve yönetiminin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. MHK’de yeni dönem için eski başkanlardan Zekeriya Alp’in adı geçiyor. Ajansspor konuyu araştırdı ve mercek altına aldı. İşte yaşanan gelişmeler…

TFF, MHK konusunda çalışıyor

Yıldırım Demirören döneminde Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına Sabri Çelik ve ekibi getirilmişti. Geçen sezonki tartışmaların ardından yeni dönemde ise bambaşka bir ekibin göreve geleceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Nihat Özdemir ile Zekeriya Alp arasında zirve!

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre; Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı Nihat Özdemir, Riva’da Zekeriya Alp ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Şenes Erzik, Özdemir'e tavsiyede bulunmuş

Nihat Özdemir’e TFF’nin Onursal Başkanı Şenes Erzik’in Zekeriya Alp ismini önerdiği ve Özdemir’in de eski MHK Başkanı ile buna istinaden bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Zekeriya Alp'in önceki dönemlerden kırgınlıkları var

Ancak; önceki dönemlerde bir takım kırgınlıkları bulunan Zekeriya Alp, TFF’nin bu teklifine olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermedi.

Zekeriya Alp: "Düşüneceğim"

Zekeriya Alp’in bu teklife karşılık, ”Bu görev için beni düşünmeniz onur verici. Düşüneceğim” dediği gelen bilgiler arasında.

Daha önce açıklama yapmaktan kaçınmıştı

Önceki dönemlerde de Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı için adı geçen Zekeriya Alp, “Ben bu konulardan uzağım. Konu hakkında konuşmayı doğru bulmuyorum” yorumunu yapmıştı.

Sabri Çelik yönetimi, göreve devam etmeyi bekliyor

Şu andaki mevcut MHK’nın ise TFF Başkanı Nihat Özdemir’in yeni göreve gelmiş kurulla devam etmesi ve ahde-vefa örneğini göstermesi gerektiği kanaatinde.

Hakem camiası karıştı, Zekeriya Alp eleştirileri...

Bu arada hakem camiasının önde gelen isimleri ise Zekeriya Alp’in Merkez Hakem Kurulu Başkanlığını başarıyla yönetemeyeceği fikrinde. Kulislerde, ”Hakemlik kökeni olmayan Zekeriya Alp daha önce başarılı olamadı. Alp göreve gelirse yeni sezonda hakemleri daha çok konuştuğumuz bir ortam olur” görüşünü savunuluyor. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler