TFF'de Erhan Kamışlı ve Akın Kalkavan görevlerinden istifa etti

05.04.2022 - 14:19 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 14:30

Türkiye Futbol Federasyonu'nda dün başkan Nihat Özdemir'in istifa ettiğini açıklamasının ardından bugün de iki ayrılık yaşandı. Detaylar haberimizde...

TFF'de Erhan Kamışlı ve Akın Kalkavan görevlerinden istifa etti

Türkiye Fudbol Federasyonu'nda Nihat Özdemir'in istifasnın ardından, bugün de TFF Başkan Vekili Erhan Kamışlı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan görevlerinden istifa etti.

Resmi açıklama geldi

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "TFF Başkan Vekili Erhan Kamışlı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan görevlerinden istifa etmiştir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Önce Baykan ardından Özdemir bıraktı

TFF'de, Tahkim Kurulu'nun MHK'nın hakemlerle ilgili kararını geçersiz kılmasının ardından Başkan vekili Mehmet Baykan görevlerinden istifa etmişti. Nihat Özdemir'in de dün başkanlık görevini bıraktığını açıklamasıyla büyük şok yaşanmıştı.  

İlgini Çekebilir
TFF'nin seçim tarihi belli oldu
Habere Git

Nihat Özdemir'in istifasının ardından Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın seçime kadar vekaleten başkan görevini sürdüreceği açıklanırken, yönetim kurulu üyesi Mustafa Çağlar başkan vekilliği görevine getirilmişti.

Uilenberg de istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg de Nihat Özdemir'in bırakmasının ardından görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Seçim 16 Haziran'da

Nihat Özdemir'in istifasından sonra olağanüstü seçime gitmek zorunda olan Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) seçim tarihi beli oldu. TFF Genel Kurulu 16-17 Haziran tarihlerinde Ankara'da toplanacak.

Çoğunluk sağlanırsa 16 Haziran'da aksi taktirdeyse 17 Haziran'da seçim yapılacak. Yeni başkan 1 yıl görev yapacak. Seçime kadar TFF Başkanlığına dün vekaleten Servet Yardımcı getirilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler