TFF'de istifa depremi! Özdemir'e karşı çıkmıştı...

20.03.2020 - 13:40 | Son Güncellenme: 20.03.2020 - 13:44

TFF'de istifa depremi! Özdemir'e karşı çıkmıştı...

TFF YÖnetim Kurulu Üyesi Erdal Bahçıvan görevinden istifa ettiğini açıkladı. Aynı zamanda İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı da yürüten Bahçıvan neden istifa etti? Perde arkasında neler yaşandı?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir salı günü yaptığı açıklamada maçların şu an için Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanacağını açıklamıştı. Ancak yönetim kurulu içerisinde Özdemir'e karşı çıkanlar olmuş.

Bahçıvan bu konudaki hoşnutsuzluğunu bir mektupla yönetim kuruluna sunmuştu. Dün itibariyle ise liglerin ertelenmesi kararı çıktı. Deneyimli yönetici bu kararın ardından istifasını sundu.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bahçıvan, istifasını şu sözlerle açıkladı:

"Liglerin ertelenmesi konusunda hafta başında ileri sürdüğüm görüş nedeniyle TFF Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden 19.03.2020 tarihi itibari ile istifa etmiş bulunuyorum. Futbol camiamıza başarılar diliyorum."

İşte istifanın perde arkası!

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bahçıvan, Fatih Terim'in cezasının 19:05'te tweet atılmasının ardından yaptığı paylaşımla gündem olmuştu. 

Bahçıvan, "Galatasaray ile ilgili açıklamanın saat 19:05'te yapılması her açıdan topluma izah edilmelidir" ifadelerini kullanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler