Türkiye Futbol Federasyonu'nda kriz! İzmir gerçeği ortaya çıktı...

12.09.2024 - 10:56 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 11:51

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile başkan vekili Mecnun Otyakmaz arasında soğuk rüzgarların estiği ileri sürüldü. Detaylar haberimizde..

Türkiye Futbol Federasyonu'nda kriz! İzmir gerçeği ortaya çıktı...

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımı'nın Uluslar Ligi'nde İzlanda ile İzmir'de oynadığı karşılaşmada tribünde TFF'den başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dışında sadece 2-3 ismin yer alması dikkat çekmişti.

TFF cephesindene gelen bilgiye göre yönetim kurulundan maça bu kadar az katılımın olmasının nedeni protokolde kendilerine yer ayrılmamamış olması...

Mecnun Otyakmaz İzmir'de olmasına rağmen milli maça gitmedi

Öte yandan TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz ile ilgili flaş bir ortaya atıldı. Odatv'de yer alan habere göre; Mecnun Otyakmaz’ın İzmir’de olmasına rağmen milli maça gitmedi. Otyakmaz’ın TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun İzmir Valisini ziyarete katılmaması da dikkat çekti.

Ecmel Sarıalioğlu desteğini gözden geçiriyor iddiası

Haberin detayında Hacıosmanoğlu’nun seçimi kazanmasında önemli rol oynayan isimlerin başında gelen İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu’nun başkana kırgın olduğu, desteğini gözden geçirdiği öğrenildi. TFF yönetiminde Sarialioğlu’nun yedi arkadaşı görev alıyor. Yönetimin düşmesinin Sarialioğlu’nun bir işaretine baktığı belirtiliyor.

Tek adamlık suçlaması

Bütün bu yaşananların nedeninin TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF'de tek adamlık yaptığı ve yönetim kurulunu tamamen devre dışı bıraktığı şeklindeki iddialar... Başkanın ziyaretlerinde yanında yönetim kurulu üyelerinin olmaması da dikkat çekiyor.

Bütün yaşanan bu gelişmelere ve iddialara karşı TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor..

Muhalefet Eröğüt'ü hazırlıyor

Öte yandan TFF yönetiminde gelişmeleri takip eden muhalif kanadın başkan adaylığına şimdiden Mustafa Eröğüt”ü hazırladığı konuşuluyor. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ında Büyükekşi döneminde başkan yardımcısı olan Eröğüt’e tam destek verdiği biliniyor. Eröğüt 2011-2012 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı da yapan, Acıbadem Sağlık Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın damadı.

Senin için hazırladığımız haberler