TFF Başkanı Nihat Özdemir, Tahkim Kurulu ve MHK'dan İstifa İsteyecek

Akın Ungan
31.03.2022 - 17:05 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 17:22

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in, Tahkim Kurulu'nun kararı ve yayın ihalesindeki belirsizliklerin ardından birçok ismin istifasını isteyebileceği kaydedildi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Tahkim Kurulu ve MHK'dan İstifa İsteyecek

AJANSSPOR - ÖZEL

Tahkim Kurulu'nun düdüğünü astırmasından sonra Türkiye Futbol Federasyonu'nda çekişme, karşılıklı açıklamalarla belirgin hale geldi. Mehmet Baykan'ın TFF'deki görevlerinden istifa etmesinden sonra TFF Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdem, Tahkim kararına saygı duymadığını açıklamış ve hakem operasyonuna destek vermişti.

 

Bir yandan hakemler, bir yandan yayın ihalesiyle uğraşan TFF Başkanı Nihat Özdemir'in, gelişmelerden rahatsız olduğu öğrenildi.

Hakemlerden sonra TFF'de de operasyon

Yayın ihale sürecindeki belirsizlik, kulüpler ile ilişkilerin sağlıklı yürütülememesi, kurullar ve yönetimdeki kısır çekişmeler nedeniyle Özdemir'in rahatsız olduğu belirtiliyor. TFF Başkanı'nın yönetimde de değişikliklere gideceğini söylediği ileri sürülüyor.

Nihat Özdemir'in hedefindeki isimler: Ali Düşmez

Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istifa çağrılarından rahatsızlık duyan Özdemir'in hedefindeki isimlerden birinin, amatör futboldan sorumlu olan ve Mehmet Baykan’la kader ortağı olarak bilinen Ali Düşmez olduğu belirtiliyor.

Kulislerde Özdemir'in, Ali Düşmez’in kendi isteğiyle istifa kararı almasını beklediği, bu olmadığı takdirde TFF Başkanı'nın rahatsızlığını direkt olarak ileteceği konuşuluyor.

Tahkim Kurulu Başkanı'nın istifası isteniyor

İddialara göre düdüğü astırılan hakemlerin dönmesi yönünde tavır alan ve Göksel Gümüşdağ’ın avukatı olarak da bilinen Tahkim Kurulu Başkanı Murat Balcı da Nihat Özdemir’in istifasını isteyeceği bir diğer isim.

Abdurrahman Arıcı'dan memnun değil

Özdemir’in rahatsız olduğu bir diğer kişi ise uzun süredir koltuğunda tartışılmasına rağmen yerini korumayı başaran Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı. Aynı zamanda hakem derneğinin de başkanı olan Arıcı’nın, yakın zamanda bu görevini bırakmak zorunda kalabileceği vurgulanıyor.

İlgini Çekebilir
TFF'de büyük deprem! Yönetim dağılıyor!
Habere Git

Çanlar Ferhat Gündoğdu için çalıyor

Nihat Özdemir'in listesinde bulunan bir diğer yöneticiyse, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu. Özdemir'in, hukuka uygun olmayan hakem klasmanı değişikliği yapmasından dolayı Gündoğdu'ya son derece öfkeli olduğu öğrenildi. TFF Başkanı'nın, Gündoğdu'nun ayrılmasını istemesinin sürpriz olmayacağı belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Gündoğdu ve Kardaş topun ağzında!
Habere Git

Kadir Kardaş'ın koltuğu sallanıyor

Özdemir'in listesindeki son isimse, birçok federasyon başkanı ile çalışan TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş. Özellikle yayın ihalesi konusunda sürecin düzgün yönetilmemesi, Digitürk ile geçmişten bu yana gelen ilişkileri nedeniyle Kardaş'ın koltuğu sallanıyor. Özdemir'in yakın çevresine olağanüstü seçim kararı alsa bile bu isimlerle yola devam etmeyeceğini söylediği konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler