TFF’den 136 başkana her şey dahil davet!

Akın Ungan
30.06.2024 - 13:53 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 14:00

Euro 2024'te Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Takım’ı takip etmek için profesyonel liglerde mücadele eden tüm kulüp başkanlarına TFF tarafından yapılan davetin detayları belli oldu.

TFF’den 136 başkana her şey dahil davet!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Euro 2024’te A Milli Takımı takip etme amacıyla yüzlerce kişiyi Almanya’ya götürdüğü iddia edilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), son 16 turunda karşılaşacağı Avusturya maçını izlemek için de profesyonel liglerde mücadele eden tüm kulüp başkanlarına davet gittiği gündemdeki yerini aldı.

Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de mücadele veren 136 takımın başkanlarına yapılan davetin detayları belli oldu.

Seyahat ve konaklama TFF’den

Cuma günü tüm kulüplere Genel Sekreter Taner Senseven imzasıyla gönderilen yazıda davetin sadece kulüp başkanlarına yönelik olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Hamit Altıntop: "Dozajı olmayan, bel altı olan olaylar var"
Habere Git

2 Temmuz Salı günü 11.20’de İstanbul’dan kalkacak uçağın 3 Temmuz Çarşamba günü 12.10’da geri döneceği belirtilen açıklamada seyahat ve konaklama masraflarının Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılanacağına dikkat çekildi. 

Mektupta yer alan ifadeler

Yapılan 2 sayfalık davet mektubunda şu ifadelere de yer verildi: “Tüm Türkiye’nin ortak gururu, göz bebeğimiz A Milli Takımımızın Euro 2024’te kendi grubundan çıkarak tarihi bir başarıya imza atmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Yeşil sahada heyecanla, aşkla, tutkuyla “Türkiye” için koşan A Milli Takımımızın, sizlerin ve tüm vatandaşlarımızın verdikleri kıymetili desteklerle bu turnuvada çok daha ileriye gideceğine yürekten inanıyoruz. Bu minvalde, son 16 turunda 2 Temmuz 2024 tarihinde Avusturya ile karşılaşacağımız müsabakada A Milli Takımımıza her daim destek olan değerli Başkanlarımızı görmekten büyük memnuniyet duyarız"

Senin için hazırladığımız haberler