TFF'den açıklama! Maçlar ertelenecek mi?

11.03.2020 - 15:51 | Son Güncellenme: 11.03.2020 - 15:54

TFF'den açıklama! Maçlar ertelenecek mi?

Şampiyonlar Ligi Finali ertelenecek mi? Milli Takım'daki sakatlıkların sebebi ne? Milli maçlar oynacak mı?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan'ın açıklamaları şu şekilde:

Koronavirüs açıklaması!

"Biz de kararları bekliyoruz. Umarız maçlar seyircisiz de olsa oynanır. Benim kararım devam etmekten yana. Spor Bakanı çok doğru konuştu. Bizim memleketimizde bu yok. Herkes tedbirini almış ve rahat rahat maça gidiyor. Umarım bu böyle devam eder. Bu çok tehlikeli bir virüs. Her yer bu durumdan etkilendi."

Bizi nazara getirdiler!

"Milli Takım nazara geldi. Bizi nazara getirdiler ancak herkes iyi olacak. Bizim çok iyi bir takımımız var. Herkes bu takıma sahip çıksın. herkes bu takımla gururlandısn. Şenol Hoca şampiyonada en iyi neticeyi alır. Kimsenin şüphesi olmasın, biz en iyi neticeyi alacağız." 

Sakat oyuncuların hepsi oynamak istiyor!

"Ben bu güne kadar Şenol Güneş'ten: "Şu oyuncum sakatlandı." lafını hiç duymadım. Bunu bir kere bile söylemedi ancak bence Milli Takım nazara geldi. Şenol Güneş çok prensipli ve adil biri. Sadece işiyle ilgileniyor. Şenol Güneş Dünya 3.'lüğü başarısını bence tekrar edecek. Onlar bizden korksun çünkü biz iyi oynuyoruz. Sakat oyuncuların hepsi oynamak istiyor. Bu çok önemli bir şey. Kimse sakatlığını bahane etmiyor. Bu durum takımın havasını gösteriyor ve bu havayı yaratan Şenol Güneş. Çok iyi bir takımımız var. Bunun karşılığını alacağız. Ben bu takıma çok inanıyorum."

Şampiyonlar Ligi Finali ertelenecek mi?

"Bu güne kadar UEFA'dan bir bilgi gelmedi. Ancak Şampiyonlar Ligi Finali'nin erteleneceğini zannetmiyorum. Bence finale çıkacak bir takım şimdiden belli. Liverpool'Un ben final oynayacağını düşünüyorum. Atletico Madrid'de daha önce 2 final oynadı. Onlar da gelebilir. Benim bu güne kadar gördüğüm en iyi takımlardan biri Liverpool. Müthiş bir takımları var ve bunu ispatladılar."

Senin için hazırladığımız haberler