TFF'den Arda Güler ve Salih Özcan mesajı

Akın Ungan
02.06.2024 - 12:07 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 12:13

TFF, Real Madrid ile UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Arda Güler'i ve Borussia Dortmund ile ikinci olan Salih Özcan'ı tebrik etti. İşte detaylar...

TFF'den Arda Güler ve Salih Özcan mesajı

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türk finali oynandı. Wembley Stadyumu'nda Salih Özcan'lı Borussia Dortmund ile Arda Güler'li Real Madrid karşı karşıya geldi. Milli futbolcularımız finalde yedek kulübesinde kalırken Real Madrid, rakibini 2-0 geçerek kupayı kazandı.

TFF'den tebrik mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Arda Güler ve Salih Özcan için tebrik mesajı yayınladı. Federasyon, Arda Güler'i kutlarken, Salih Özcan'ın ise başarılarının devamını diledi.

Mesajda, "A Millî Takımımızın oyuncularından Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Londra'da Wembley Stadyumu'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Almanya'nın Borussia Dortmund takımını 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Böylece ilk kez bir A Millî futbolcumuz kulüpler düzeyinde en üst organizasyon olan Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ni 15. kez kazanırken, millî oyuncumuz da kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu elde etti.

Arda Güler'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı zamanda Borussia Dortmund ile Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen A Millî Takımımızın oyuncularından Salih Özcan'ı da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" denildi.

İlgini Çekebilir
Arda Güler, Türk futbol tarihine geçti!
Habere Git

Arda Güler tarihe geçti

18 yaşında Real Madrid ile Devler Ligi'ni kazanan Arda Güler, Türk futbol tarihine de geçti. Yıldız oyuncu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan ilk Türk A Milli futbolcu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler