TFF'den Burak Yılmaz kararı! Hamit Altıntop istedi, yönetim kurulu oylama yaptı

Orhan Gülek
17.11.2023 - 16:33 | Son Güncellenme: 17.11.2023 - 16:40

Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz’ın A Milli Takım’da teknik direktör Vincenzo Montella’nın yardımcısı olmasına TFF yönetimi veto verdi. İşte detaylar...

TFF'den Burak Yılmaz kararı! Hamit Altıntop istedi, yönetim kurulu oylama yaptı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra A Milli Takım'a gideceği konuşulaşan Burak Yılmaz, TFF'den veto yedi.

Vincenzo Montella’nın yardımcısı olacağı öne sürülen 38 yaşındaki antrenörün göreve gelmeyeceği öğrenildi.

Yönetim Kurulu istemedi 

Fanatik gazetesinden Umut Eken'in haberine göre, Burak Yılmaz’ı Montella’nın yardımcısı yapmak isteyen Hamit Altıntop, yönetim kurulunun tamamının olumsuz tavrıyla karşılaştı.

''Hamit Altıntop aradı, görüşeceğiz''

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra Atilla Gökçe'ye konuşan Burak Yılmaz, "Şu anda A antrenörlük lisansım var. Önümüzdeki yıl da UEFA Pro Lisans'ı alacağım. Şimdi dinleniyor ve futbolun teorik yönlerini okuyarak bazı analizler yapıyorum. Yalnız olmadığımı bana hissettiren biri de var. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop aradı. Görüşeceğiz" demişti.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'ın Beşiktaş paylaşımlarını neden sildiği belli oldu!
Habere Git

Antalyaspor maçından sonra sert açıklamalar

Beşiktaş'ın geçici antrenörlüğe devam ederken Burak Yılmaz, Antalyaspor yenilgisinin ardından isim vermeden, "Burada teknik direktör olmak isteyen büyüklerimiz var. Kanal kanal geziyorlar" demişti. 

Yılmaz'ın Beşiktaş karnesi

Sezon başı itibarıyla teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını üstlenen Yılmaz, deneyimli çalıştırıcının görevini bırakmasının ardından 10 Ekim'de teknik sorumluluğa getirildi. Siyah-beyazlı takım, 38 yaşındaki teknik adam yönetiminde Trendyol Süper Lig'de 4, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise 2 müsabaka oynadı. Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Ligde İstanbulspor ile Gaziantep FK'ye üstünlük kuran Beşiktaş, Galatasaray ve Bitexen Antalyaspor'a yenildi. "Kara Kartal", UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Norveç ekibi Bodo/Glimt ile oynadığı maçlardan mağlup ayrıldı. Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı müsabakalarda 9 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 10 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler