Galatasaray'da Burak Elmas'ın Masaya Yumruk Açıklamasına TFF'den Cevap

Akın Ungan
27.03.2022 - 17:01 | Son Güncellenme: 27.03.2022 - 17:14

TFF, Galatasaray Genel Kurulu'nda Başkan Burak Elmas'ın Federasyon ile ilgili masaya yumruk vurma olayı ve bahsettiği diyaloglar için hayal ürünü dedi.

Galatasaray'da Burak Elmas'ın Masaya Yumruk Açıklamasına TFF'den Cevap

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Spor Kulübü 2021 yılı Olağan Genel Kurul'unda Başkan Burak Elmas, Sarı-Kırmızılı üyelerin eleştirileri üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) gerçekleştiğini iddia ettiği bir olayı gündeme getirmişti. Masaya yumruk vurduğunu söyleyen Elmas'a TFF'den cevap geldi.

Burak Elmas ne demişti?

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Genel Kurul'da şu ifadeleri kullanmıştı: "Federasyon ile görüştükten sonra 'Anlatırsam yer yerinden oynar' sözünü niye dediğimi biliyor musunuz? Hocama iki maç daha az ceza versinler diye. Federasyon Başkanın odasında hocama laf edildiği zaman masaya yumruk vurdum."

TFF'den cevap geldi!

TFF, Burak Elmas'ın ifadeleri üzerine cevap verdi. İnternet sitesinden yayınlanan açıklamada şunlar kaydedildi: "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Burak Elmas'ın, 2021 Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, üyelerin eleştirilerine yanıt verdiği konuşmasında, Federasyonumuzu ziyaretine ilişkin olarak açıklamaları olmuştur.  "

"Hayal ürünüdür"

"Sayın Elmas'ın Federasyonumuzla ilgili daha önce gündeme getirdiği iddiaları gibi, 'masaya yumruk vurma' ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünüdür."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Burak Elmas'a kırmızı kart
Habere Git

"TFF Başkanı'nın odasında, kurumlara yakışır şekilde ve son derece nezaket ölçülerinde geçen görüşmeyle ilgili, sürekli 'Yer yerinden oynar' yaklaşımıyla hareket edilerek, Federasyonumuzun zan altında bırakılma ve yıpratılmaya çalışma çabalarını kabul etmemiz mümkün değildir."

Senin için hazırladığımız haberler