Eryaman Stadı, TFF yetkililerinden ikinci kez onay aldı

İsa Kethüda
30.08.2023 - 16:06 | Son Güncellenme: 30.08.2023 - 16:14

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, Eryaman Stadı'nın zeminini bugün tekrar kontrol etti ve Ankaragücü-Fenerbahçe maçının oynanmasına karar verdi.

Eryaman Stadı, TFF yetkililerinden ikinci kez onay aldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasındaki MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçının oynanması planlanan Eryaman Stadı'nın zeminini, dün yapılan incelemelerin ardından bugün tekrar kontrol etti.

MKE Ankaragücü-Fenerbahçe Eryaman Stadı'nda oynanacak

MKE Ankaragücü Kulübünden alınan bilgiye göre, yetkililer, kontroller sonrası saha zemininin maç oynamaya elverişli olduğunu rapor edip, 3 Eylül Pazar günü MKE Ankaragücü-Fenerbahçe müsabakasının burada yapılmasına bir kez daha onay verdi.

Faruk Koca: "Fenerbahçe maçı Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, "Fenerbahçe maçı Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak. Konuyla ilgili açıklama yapacağım" dedi.

İlgini Çekebilir
Metin Öztürk'ten sert sözler: "Geçen sezon Fenerbahçe'yi eze eze yendik"
Habere Git

Taraftarlar tepki göstermişti

Fenerbahçeli taraftarlar dün sosyal medyadan TFF'nin bu kararına tepki göstermişti. Taraftarlar, Eryaman Stadı zeminin futbolcuların sağlığını riske atacak şekilde bozuk olduğunu ve her iki takım içinde sıkıntı yaratacağını dile getirmiştiler.

MKE Ankaragücü, Eryaman Stadı zemininin elverişsiz olmasından dolayı Süper Lig'in 2. haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasını İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, 3. haftasındaki VavaCars Fatih Karagümrük maçını ise Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynamak zorunda kalmıştı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a İsviçreli forvet!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler