TFF'den Fenerbahçe'ye ret!

İsa Kethüda
02.03.2024 - 11:47 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 12:00

Fenerbahçe, Hatayspor maçının adresi olan Mersin Stadı’nda dün oynanan Mersin İY-Esenler Erok karşılaşmasının başka bir stada alınmasını istedi, TFF reddetti.

TFF'den Fenerbahçe'ye ret!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, bu akşam karşılaşacakları Hatayspor maçının adresi olan Mersin Stadı’nda dün oynanan Mersin İY-Esenler Erok karşılaşmasının başka bir stada alınmasını istediği ve Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bu yönde başvuruda bulundukları iddia edildi.

Sözcü'de yer alan habere göre; Ankara'daki Eryaman Stadı’nın bozuk zemini nedeniyle Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan polemiğin devamı gibi bir olay yaşandı.

Fenerbahçe'den stat tepkisi

Sarı-lacivertli yönetim bugünkü Hatayspor maçının oynanacağı Mersin Stadı’nda bir gün önce yani dün Mersin İY-Esenler Erok karşılaşmasının verilmesine tepki gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Dzeko'dan motivasyon konuşması: "Kazanabileceğimiz 3 kupa daha var"
Habere Git

Fenerbahçe, TFF'ye başvurdu

Kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulundu ve Mersin İY’ye farklı bir stadın belirlenmesini talep etti. 

Federasyon reddetti

Başvuruda, aynı statta üst üste iki maç oynanmasının zemini olumsuz etkileyeceğini, futbolcu sağlığı açısından risk taşıyacağı vurgulandı. Federasyon ise bu talebi reddetti.

F.Bahçe savunmasında Gençlerbirliği örneğini verdi

Fenerbahçe'nin, başvurusunda Gençlerbirliği örneğini vermesi de işe yaramadı. Polemiklerin odağındaki Eryaman Stadı’nın zemininin bozulmaması adına, TFF aynı stadyumu kullanan diğer takım olan Gençlerbirliği’nin maçlarını bir süredir Aktepe Stadı’nda oynatıyor.

İlgini Çekebilir
Kulübü 10 milyon Euro istemişti! Trabzonspor listesine aldı
Habere Git

Hatırlanacağı gibi Galatasaray, Ankaragücü maçınının Eryaman Stadı’nda oynanmasına itiraz etmiş ve federasyon yaptığı incelemeler neticesinde zemine onay vermişti. Aynı hafta, Fenerbahçe de yoğun yağış nedeniyle göle dönen Çaykur Didi Stadı’nda Rizespor’a konuk olmuştu.

Hatayspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Hatayspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadele bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler