TFF'den Fenerbahçe'ye ret! Oğuz Çetin açıkladı
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Fenerbahçe Futbol Direktörü Oğuz Çetin, TFF'den Gençlerbirliği'ye karşı oynayacakları maçın ertelenmesini istediklerini ancak bu taleplerinin reddedildiğini açıkladı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Romelu Lukaku'yu renklerine bağladıklarını kulüp televizyonunun canlı yayınında açıklayan Fenerbahçe Futbol Direktörü Oğuz Çetin, yayında dikkat çeken ifadelerde bulundu.

"Gençlerbirliği maçının ertelenmesini istedik!"
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Lyon'a karşı oynayacağı ilk maçtan ötürü Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacakları mücadelenin ertelenmesini TFF'den talep ettiklerini açıklayan Çetin, "TFF'den Gençlerbirliği maçının ertelenmesini istedik. Ertelenmesini isteme sebebimiz, Gençlerbirliği maçı değil. Deplasmanda oynayacağız, hemen ertesinde 2 gün sonra Lyon maçını oynayacağız.

Romelu Lukaku resmen Fenerbahçe'de!
TFF'den Fenerbahçe'nin talebine ret!
Medikal olarak oyuncuların toplanması, taktiksel süreç... 17 yıldır Şampiyonlar Ligi'ne katılmıyoruz, hem sportif hem mali bir süreç. Maalesef Gençlerbirliği maçı ertelenmedi. Bu yıl önümüzde ne çıkarsa çıksın, kararlılıkla yürüyeceğimizi herkes görecek." şeklinde konuştu.
Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı ne zaman?
Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Karşılaşma 15 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30'da başlayacak.
Fenerbahçe - Lyon maçları ne zaman?
Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu maçlarının ne zaman oynanacağı belli oldu.
İlk maç 18 Ağustos Salı günü saat 22'de Kadıköy'de oynanacak.
Rövanş mücadelesi ise 26 Ağustos Çarşamba günü saat 22'de Fransa'da oynanacak.
Maç programı şu şekilde:
18 Ağustos 22.00 | Fenerbahçe vs Lyon
26 Ağustos 22.00 | Lyon vs Fenerbahçe



