TFF, Hakem Görevlendirme Kriterini Değiştirdi

Orhan Gülek
27.03.2023 - 12:10 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 14:59

Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu, sezonun kalan kısmı için hakem görevlendirme kriterinde değişikliğe gittiğini açıkladı. İşte tüm detaylar.....

TFF, Hakem Görevlendirme Kriterini Değiştirdi

AJANSSPOR - HABER

TFF hakemlerle ilgili yeni bir karar aldı. Yapılan resmi açıklamada, hakemlerin 5 haftada 3 maçtan fazla görev alamama kriterini bu haftadan itibaren şampiyonluk ve ligde kalma mücadelelerinin kritik hale gelmesinden dolayı kaldırıldığı kaydedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan hakemlerle ilgili flaş açıklama geldi. TFF Merkez Hakem Kurulu, hakemlerin atanmasıyla ilgili bir kuralı kalan haftalarda değiştirdiğini duyurdu.

Hakemlerin görev alma kriteri değiştirildi

Şampiyonluk ve ligde kalma mücadelelerinin kritik hale gelmesinden dolayı bu haftadan itibaren hakemlerin 5 haftada 3 maçtan fazla görev alamama kriterinin kaldırıldığı resmi siteden açıklandı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten TFF'ye tavsiye: "Doğruları söylememizden korkmayın!"
Habere Git

İşte TFF'nin yeni hakem kararı

Konuyla ilgili TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Spor Toto Süper Lig 27. hafta müsabakaları 1, 2 ve 3 Nisan'da, Spor Toto 1. Lig 29. hafta müsabakaları 28, 29 ve 30 Mart'ta, TFF 2. Lig 29. hafta müsabakaları 29 ve 30 Mart'ta, TFF 3. Lig 26. hafta müsabakaları ise 1 ve 2 Nisan'da oynanacaktır.

Hakemlerimizin 5 haftada 3 maçtan fazla görev alamama kriteri bu haftadan itibaren şampiyonluk ve ligde kalma mücadelelerinin kritik hale gelmesinden dolayı kaldırılmıştır."

Senin için hazırladığımız haberler