TFF'den flaş Okan Buruk hamlesi! Montella'nın yerine...

31.07.2024 - 18:44 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 18:50

Son dakika haberleri. A Milli Futbol Takımı'nın, Dünya Kupası Elemeleri’nde başarısız olunması halinde TFF'nin takımın başına Okan Buruk’u getireceği iddia edildi.

TFF'den flaş Okan Buruk hamlesi! Montella'nın yerine...

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, A Milli Futbol Takım teknik direktörü Vincenzo Montella ile devam edeceklerini açıklarken TFF'nin başarısız olunmasına karşın planı hazır.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Montella iddialarını yalanlamıştı

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanlığı’na seçilmesi sonrası gündeme gelen ilk iddia milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella ile yolların ayrılması olmuştu.

Konu hakkında ışık hızında bir açıklama yapan Hacıosmanoğlu iddiayı yalanlayarak Montella ile devam edeceklerini duyurdu.

"Bu tip asılsız haberlere itibar edilmemesini rica ediyorum"

Hacıosmanoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yönetim olarak Milli Takımla ilgili ne böyle bir planlama ne de düşüncemiz var. Acil çözüm bekleyen onlarca sorun var, bu tip asılsız haberlere itibar edilmemesini rica ediyorum."

Montella başarısız olursa hedef Okan Buruk

Yeni Çağ'da yer alan habere göre; TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Vincenzo Montella ile devam derken masadaki b planı haftalar sonra ortaya çıktı.

Milli takımdan sorumlu yönetici pozisyonuna getirilen Ceyhun Kazancı’nın, Dünya Kupası Elemeleri’nde başarısız olunması halinde takımın başına Okan Buruk’u getirmeyi önerdiği iddia edildi.

Beşiktaş'a getirmek istemişti

Beşiktaş'ta Sportif Direktörlük yapan Ceyhun Kazancı, o dönemde de takımın başına Okan Buruk’u getirmek istemişti.

Senin için hazırladığımız haberler