TFF'den Gökhan Gönül kararı! İşte görevi

26.09.2024 - 18:25 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 18:27

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda Gökhan Gönül'ün Ümit Millî Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirilmesini kararlaştırdı.

TFF'den Gökhan Gönül kararı! İşte görevi

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Gökhan Gönül'ün Ümit Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü olduğu açıklandı.

İşte TFF'nin Gökhan Gönül açıklaması

TFF, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda Gökhan Gönül'ün Ümit Millî Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirilmesini kararlaştırdı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynadı

A Millî Takım formasını 66 kez giyen Gönül, 2016 Avrupa Şampiyonası finallerinde mücadele eden Ay-Yıldızlı takımımızın da kadrosunda yer almıştı. Bursa Yolspor'da başlayan futbolculuk yaşantısında, profesyonel olarak Gençlerbirliği, Gençlerbirliği ASAŞ, Gençlerbirliği OFTAŞ, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor kulüplerinde oynayan Gökhan Gönül, halen Süper Lig tarihinde en fazla müsabakaya çıkan futbolcular arasında bulunuyor.

8 kupa kazandı

Oyunculuk kariyerinde Avrupa kupalarında 76 maçta forma giyen Gönül, Fenerbahçe ile 2 kez Süper Lig, 2 kez Türkiye Kupası, 3 kez de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Beşiktaş ile de bir kez Süper Lig şampiyonluğunu kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler