TFF'den İzlanda ve Mehmet Sepil açıklaması!

14.11.2019 - 18:21 | Son Güncellenme: 14.11.2019 - 15:27

TFF'den İzlanda ve Mehmet Sepil açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, İzlanda maçı öncesinde Radyospor’a özel açıklamalar yaptı. A Milli Takım’daki pozitif havaya dikkati çeken Düşmez, Kulüpler Birliği’nde Başkanlık görevine Mehmet Sepil’in seçilmesini de değerlendirdi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Ali Düşmez’in açıklamaları şu şekilde:

Ali Düşmez: "İyi bir jenerasyon yakaladık"

İzlanda maçının ardından günün sonu bizler için çok güzel olsun istiyoruz. Milli Takım’da çok güzel bir hava var. Birlik ve beraberlik üst düzeyde. İyi bir jenerasyon yakalandı. Şenol Güneş ve futbolcularımız takım birlikteliğini çok güzel şekilde ortaya koyuyor. Bizler de TFF olarak milli takımımızın yanındayız.

Ali Düşmez: "Biz bu grubun lideri olmak istiyoruz"

Avrupa Şampiyonası’na katılmanın hazzı bambaşka. Biz bu grubun lideri olmak istiyoruz. Türkiye futbolda da çıtayı her zaman yükseğe koymak durumunda. İzlanda maçında galip gelmek istiyoruz. Bu grubu lider bitirmek önemli. Öyle de olacağına inancımız tam.

Kulüp takımları başarısızken milli takım nasıl başarılı oluyor?

Bu takımın oluşmasında katkı verenler, bu takımı hazırlayan Şenol Güneş ve futbolcular, bizler üstümüze düşeni yapıyoruz. Milli maçlarda stadyumların dolması, ilginin olması milli takımı pozitif yönde etkiliyor. Sinerji ortaya güzel bir tablo çıkarıyor. Bunun bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Milli Takım’daki performans da kulüplere yansısın isteriz. Andorra maçından sonra liderliği konuşalım istiyoruz. Yolumuza devam edip güzel işler yapacağız.

Ali Düşmez: "Mehmet Sepil'in Kulüpler Birliği Başkanı seçilmesini olumlu buluyoruz"

TFF’ye seçildikten sonra Türk futboluna katkı vermeyi hedefledik. Dünya arenasında, takımlarımızın başarılı olmasını istiyor ve marka değerimizin artması için uğraş veriyoruz. Mehmet Sepil ile bir dostluğumuz var. Çok başarılı bir insan. Göztepe camiasını da biliyorum. Sayın Sepil, oraya güzel bir soluk getirdi. Kulübü de iyi bir şekilde yönetiyor. Bu yeni oluşumda Sayın Sepil’in başkan seçilmesini olumlu buluyoruz.

Ali Düşmez: "Kavgacı değil, barışçıl bir ortam bizi başarıya götürür"

Türkiye’de futbol kulüplerinin en tecrübeli isimleri Kulüpler Birliği şu anda yönetiminde. En tecrübeli isimlerden bahsediyoruz. Süper Lig’in bütün takımlarının haklarını, hukuklarını koruyacağımızı ve ileriye götüreceğimize inanıyorum. Büyük kulüpler Türk futbolunun lokomotifidir. Bunu kabul ediyorum. Ama rekabetin olduğu yerde Anadolu ya da İstanbul takımları diye ayırmıyoruz. El birliğiyle bu işi başarılı götüreceğimize inanıyorum. Kavgacı bir ortam değil, barışçıl bir ortam bizleri başarıya götürür. Bu hepimizin görevidir.

Senin için hazırladığımız haberler