TFF'den kritik zirve! Süper Lig...

23.04.2020 - 13:08 | Son Güncellenme: 23.04.2020 - 13:12

TFF'den kritik zirve! Süper Lig...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Lig ve diğer liglerin ne zaman başlayacağı ile ilgili kritik bir zirve yapacağı belirtildi. TFF, haftaya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Gençlik Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile liglerin durumu hakkında görüşmeyi planlıyor.

Liglerin haziran ayında başlamasını öngördüklerini açıklayan TFF yöneticileri, UEFA’nın 55 ülke federasyonuyla yapacağı videokonferansın ardından ligin seyriyle ilgili görüşmelerin yoğunlaşacağını ifade etti.

Cumhuriyet'in haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri, koronavirüs salgını nedeniyle şu anda bir belirsizlik ortamının mevcut olduğunun altını çizerken, önümüzdeki hafta hem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hem de Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşmeyi planladıklarını kaydetti.

İdareciler, bu görüşmede, TFF’nin hazırladığı 10 farklı senaryonun masaya yatırılacağını, gelişen son olaylar doğrultusunda yapılan çalışmalarla ilgili iki bakanın görüşlerinin alınacağını belirtti.

Bu kritik zirve sonrası maçların oynanıp oynanmayacağının, eğer liglere devam edilecekse bunun hangi plan dahilinde gerçekleşeceğiyle ilgili durumun biraz daha netleşmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler