Norveç maç için flaş teklif: İspanya değil Türkiye

27.02.2021 - 15:31 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 16:38

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Norveç’teki seyahat kısıtlamaları sebebiyle İspanya’nın Malaga şehrinde oynanacağı açıklanan 2022 Dünya Kupası Elemeleri Grubu birinci maçının Türkiye’de yapılması için çalışma başlattı. İşte detaylar…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İspanya’nın Malaga kentinde oynanacağı açıklanan 2022 Dünya Kupası Elemeleri Grubu birinci maçının Türkiye’de yapılması için harekete geçti.

Hürriyet’in haberine göre, 24 Mart’ta Cebelitarık deplasmanına çıkacak Norveç’in, üç gün sonra benzer iklim koşullarına sahip Malaga’da Türkiye ile oynayacak olmasının Norveç’e avantaj sağlayacağını belirten TFF, UEFA’ya yeni bir teklifte bulundu.

Başkan Vekili Servet Yardımcı tarafından iletilen teklifte, “Norveç ile 27 Mart’ta oynayacağımız ilk maçı Türkiye’de seyircisiz yapalım, 8 Ekim’deki rövanş da aynı şekilde seyircisiz olsun” denildi. UEFA, Norveç Futbol Federasyonu ile görüştükten sonra resmi kararını açıklayacak.

Öte yandan, grupta Türkiye ve Norveç’in yanı sıra Hollanda, Letonya, Karadağ ve Cebelitarık da yer alıyor. A Milli Takım ilk maçını, 24 Mart’ta Hollanda ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler