Ahmet Nur Çebi'den TFF'ye sert eleştiri! "Büyükekşi parmak sallamadı"

07.11.2023 - 14:05 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 19:18

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı. İşte tüm detaylar...

Ahmet Nur Çebi'den TFF'ye sert eleştiri! "Büyükekşi parmak sallamadı"

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın toplantısı düzenledi. Başkanlık seçiminde aday olmayacağını açıklayan Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu için de açıklamada bulundu.

"TFF başarısızdır"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin başarız olduğunu ifade eden Çebi, şu ifadeleri kullandı:

"Gelelim TFF'ye. Başkanınızı güçsüz gösterirseniz, başkanınızın masaya vurması bir anlam ifade etmez. TFF böyle bir şeyi kendisinde hak olarak görmüştür. TFF başarısızdır. TFF'yi bu arkadaşların yönetemeyeceğini ilk söyleyenlerdenim. Hakemlerle gitmeleri gerektiğini söyleyen bir tek ben vardım. TFF ile mücadele edeceksek, hep beraber edeceğiz."

"TFF Başkanı statta parmak sallamadı"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin küfür nedeniyle Beşiktaş'ın stadını terk etmesini ve kendisine parmak salladığı iddialarına da değinen Çebi, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"TFF parmak falan sallayamaz. Ben sokaktaki insan gibi hareket edemem. 'TFF Başkanı'na sordum ve 'Kulağa eğilip ne dedin?' dedim. 'Vallahi billahi bir şey demedim' dedi. TFF Başkanı statta parmak sallamadı. 5 dakika bekle, devre arasını. Hatalıdır. Sen de elini kolunu tribünlere sallayamazsın. Bazen yutmayı bileceksin. Bu arkadaş bilmiyor, yutmuyor. İnşallah bu camia benden sonra nasıl yutturacaksa, yutturur."

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi aday olmayacak
Habere Git

"Diğer kulüp başkanları kenarda bekledi"

TFF ile kavga ederken, diğer takımların sessiz kaldığını ifade eden Çebi, "Anti demokratik bir şey, süreli para cezası! ne yapmaya çalışıyorsunuz? Benden sonra gelen hesabını sormak istiyorsa, beni de yanına alarak sorabilir. Ben sordum arkadaşlar. TFF ile ben kavga ederken, diğer kulüp başkanları kenarda bekledi. Şimdi hepsi bağırıyor. Bugün bağıranlar neden bağırıyor? Erkenden silah çekiyorlar. Futbol ona, buna baskı yapmaksa; ben başarılı olamadım. Ben mücadelemi verdim, sadece TV'de şov yapmadım. Hala da pişman değilim. Popülist davranmadım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler