Fenerbahçe'ye Mame Thiam piyangosu!

31.03.2021 - 10:37 | Son Güncellenme: 31.03.2021 - 10:40

Fenerbahçe haberleri... Bu sezon Fenerbahçe'ye transfer olan Mame Thiam ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Thiam'dan Fenerbahçe ciddi bir gelir elde edebilir. Peki hangi ülkeden transfer teklifi geldi? İşte gelişmeler ve detaylar...

Fenerbahçe'ye Mame Thiam piyangosu!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper lig'de lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de forma giyen Mame Thiam ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Mame Thiam, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Detaylar haberde...

Thiam'a Çin'den teklif var

Sabah'ın haberine göre; sezon başında Kasımpaşa'nın Fenerbahçe'ye 'Türk futboluna katkıda bulunmak' için bonservis bedeli olmadan yolladığı Mame Thiam'a Çin'den teklif var.

7 milyon Euro'ya yönetim sıcak bakıyor

Bir Çin kulübünün Thiam için 7 milyon Euro'yu kasasından çıkarmaya sıcak baktığı ve Fenerabhçe'nin de performansından memnun olmadığı futbolcuyu elden çıkarmayı düşündüğü ifade edildi. 

Thiam'ın performansı

Yönetim, sezon sonunda 7 milyon Euro bedel karşılığında Thiam'ın satışına onay verecek. 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon 6 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Hücuma en çok katkı sağlayan futbolcu olsa da şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe için bu istatistikler yeterli görülmüyor.

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

Sol kanat, sağ kanat ve forvet pozisyonlarında oynayabilen Senegalli futbolcunun Fenerbahçe ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor.

Thiam'ın bedeli ne kadar?

Transfermarkt verilerine göre; 3 milyon Euro değer biçilen futbolcu, eğer 7 milyon Euro'ya satılabilirse Fenerbahçe Thiam'dan ciddi bir gelir elde etmiş olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler