"Thibaut Courtois, Galatasaray'a sempati duyuyor"

16.06.2020 - 17:14 | Son Güncellenme: 16.06.2020 - 17:20

"Thibaut Courtois, Galatasaray'a sempati duyuyor"

Samsunspor'un Belçika doğumlu futbolcusu Ramazan Çevik, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Yakın arkadaşı Courtois, Türkiye'de hangi takımı tutuyor? Sezon sonunda Samsunspor'dan ayrılacak mı? TFF 2. Lig oynanmalı mı? Michy Batshuayi, Beşiktaş'la görüştü mü?

"Ligler bence oynanmamalı"

Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Ramazan Çevik, TFF 2. Lig'in durumu hakkında konuştu. Çevik, "Bize şu ana kadar bir bilgi gelmedi. Bizim için zor bir süreç. Antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Belirsizlik kötü bir şey. Umarım bu durum en kısa zamanda sonuçlanır. Bu ligde her takımın imkanları bir değil. Bizim bir Urfa deplasmanımız var ve buraya giderken 2 uçak değiştiriyoruz. Maçların oynanmaması bence daha iyi olur" ifadelerini kullandı.

Samsunspor'da kalmak istiyorum!

Ramazan Çevik, hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi ve Samsunspor'da mutlu olduğunu söyledi. Çevik, "Şu anda Samsunspor'dayım. Transfer konularıyla menajerim ilgileniyor. Bu sene çoğunlukla solbek oynadım ancak ön tarafta da oynayabiliyorum. Arka tarafta kendimi daha özgür hissediyorum. Ben her şeyimi menajerime bıraktım. Doğan Ercan'la 11 yıldır beraberiz. Bir şey olursa onunla oturur konuşuruz. Sözleşmem sezon sonunda bitiyor ancak şu anda Samsunspor'un oyuncusuyum. Kariyerime burada devam etmek istiyorum" dedi.

Courtois, Galatasaray'a sempati duyuyor!

Belçika doğumlu olan Ramazan Çevik, Standard Liege ve Genk formaları giyerken Thibaut Courtois, Michy Batshuayi ve Kevin De Bruyne gibi dünya yıldızlarıyla takım arkadaşı olduğunu söyledi. Ramazan Çevik, "Genk ve Standard Liege altyapılarında yetiştim. Thibaut Courtois, Michy Batshuayi ve Kevin De Bruyne ile beraber oynadık. Courtois'la hala görüşüyoruz. Courtois, Real Madrid'de sorunlar yaşadı ancak bence o dünyanın en iyi kalecisi. Karakter olarak harika bir insan. Courtois ile Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçından sonra görüştük. Courtois, Galatasaray taraftarından çok etkilendiğini söyledi. Stadyumdaki atmosfere inanamamış. Dünyanın en büyük stadyumlarında oynuyor ancak buradaki atmosfere hayran kalmış. Courtois, Galatasaray'a sempati duyuyor. Courtois ileride bir gün Türkiye'ye gelebilir" şeklinde konuştu.

Batshuayi, Beşiktaş'la görüşmüş!

Ramazan Çevik, eski takım arkadaşı Michy Batshuayi'nin Beşiktaş'la görüştüğünü doğruladı. Çevik, "Michy Batshuayi ile Standard Liege'de beraber oynadık. İstanbul'da oynana Liverpool - Chelsea maçından önce görüştük. Batshuayi, Beşiktaş'ın stadyumunu çok beğenmiş. Beşiktaş'la görüştüğünü söyledi ancak bu transfer daha sonra gerçekleşmedi. Batshuayi bu sene Türkiye'ye transfer olabilir" dedi.

Her şeye rağmen şampiyon olmak istiyoruz!

Ramazan Çevik, son olarak Samsunspor taraftarına övgülerde bulundu. Çevik, "Evimizde oynadığımız maçlara daha rahat çıkıyoruz. Samsunspor taraftarını arkadaşlarıma izlettiğimde buna inanamıyorlar. Samsun bir futbol şehri. Seneye de şampiyon olmak istiyoruz. Maddi anlamda Türkiye'deki sayılı kulüplerden bir tanesiyiz. Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Çok tecrübeli bir kadroya sahibiz. Şampiyonluğumuzu sokaklarda kutlamak isterdik ancak nasip değilmiş. Biz her şeye rağmen şampiyon olmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler