Belçika'nın kalecisi Courtois, İngiltere maçı öncesi konuştu

25.06.2018 - 15:50 | Son Güncellenme: 25.06.2018 - 18:50

Belçika Milli Takımı’nın kalesini koruyan ve futbol kariyerine İngiliz ekibi Chelsea’de devam eden Thibaut Courtois, İngiltere maçı öncesi açıklama yaptı.

2018 Dünya Kupası G Grubu’nda İngiltere ile Belçika, 28 Haziran Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Grupta şu ana kadar 2’de 2 yapan her iki takım da galibiyet elde ederek grubu lider bitirmek istiyor.

Thibaut Courtois, İngiltere maçını değerlendirdi

Belçika Milli Takımı’nın kalesini koruyan ve futbol kariyerine İngiliz ekibi Chelsea’de devam eden Thibaut Courtois, bu karşılaşmayı mutlaka kazanmak istediklerini ve maçın kendisi açısından da farklı bir anlam taşıdığını belirtti.

Courtois: Futbolcuların çoğu Premier Lig’de oynuyor

Thibaut Courtois yaptığı açıklamada, ”İki takım da 6 puana sahip. Biz kaybetmek istemiyoruz, rakibimiz de öyle. Ayrıca, iki takımda oynayan futbolcuların çoğu Premier Lig’de oynuyor. Benim için tabi ki bir gurur kaynağı. Biz kazanmak istiyoruz. Sanırım herkes öyle hissediyor” diye konuştu.

“Farklı bir maç olacak, kazanmak istiyoruz”

Belçika’nın nitelikli ve kalifiye bir takım haline dönüştüğünü anlatan Belçika’nın kalecisi, “İngiltere bazı oyuncularını dinlendirecek. Bizim de sarı kartı bulunan bazı oyuncularımız var. Farklı bir maç olacak. Rakipte de tanıdığımız oyuncular var. Birinci veya ikinci olmak değil, tur atlamak önemliydi. Fakat; tabi ki kazanmak ve lider olmak isteriz” açıklamasını yaptı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler